Aamiaiskakku

Haistatko sen? Tuoksuu lomalta! Kukaan ei voisi kieltäytyä sellaisesta. Tuoretta ja kotitekoista Danerollesista.

Ainekset

  • 2 Croissants Classic purkki
  • 3 kananmunaa
  • 2 annospussia vaniljasokeria
  • 2 tl kanelia
  • 100 ml maitoa

Valmistus

Aamiaiskakku
  1. Kuumenna uuni 180-200 asteeseen.
  2. Laita leivinpaperia irtopohjavuokaan.
  3. Kauli taikina, paina leikkauslinjat toisiaan vasten ja leikkaa yhdeksän yhtä suurta kaistaletta. Toista tämä myös toiselle taikinapurkilliselle.
  4. Rullaa jokainen kaistele yksitellen löysästi ja aseta 18 rullaa nätisti pystyasentoon irtopohjavuokaan.
  5. Sekoita munat, 1 vaniljasokeripussi, kanelijauhe ja maito hyvin keskenään ja kaada seos taikinarullien väliin.
  6. Kaada toinen vaniljasokeripussi taikinan päälle.
  7. Paista aamiaiskakku 180-200 asteessa noin 25-30 minuuttia kunnes se on kullanruskea