Banoffee-suklaapullat

Mikään ei voi voittaa hyvää Pains au Chocolatia. Vai voiko? Tämä versio suklaapullista karamellikastikkeella ja banaanilla on taivaallisen hyvä. Pains au Chocolate a la Banoffee, tästä ei herkku parane!

Ainekset

  • 1 Petits Pains au Chocolat purkki
  • Karamellikastiketta (paksua) tai -tahnaa
  • 2 banaania
  • Kananmuna voiteluun

Valmistus

Banoffee-suklaapullat
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa purkki ja rullaa taikina auki. Leikkaa leikkuulinjoja pitkin.
  3. Laita 8 taikinapalaa eteesi leivontatasolle.
  4. Laita karamellikastiketta taikinanpaloille.
  5. Leikkaa banaanit hyvin ohuiksi siivuiksi ja aseta taikinan päälle.
  6. Ota suklaa pakkauksestaan ja laita kaksi suklaapalaa pystysuunnassa taikinanpalalle. Rullaa taikina kummastakin reunasta keskiosaa kohti. Toista kaikilla taikinanpaloilla.
  7. Käännä pullet ympäri niin, että rullatut osat ovat leivontatasoa vasten. Kotitekoiset suklaapullat banaanilla ja karamellillä ovat valmiita!
  8. Vatkaa muna ja voitele taikina saadaksesi aikaan kiillon.
  9. Paista uunissa noin 15 minuuttia.
  10. Lisää hiukan karamellikastiketta valmiiden pullien päälle.