Currykana kroissanttikranssi

Tällä herkullisella currykana kroissanttikranssilla teet ateriastasi hiukan erityisemmän. Illallisvieraasi tulevat hämmästymään kauniista itsetehdystä kranssista. Herkullista currykanaa ja cashewpähkinöitä!

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic purkki
  • 2 viipaloitua ja paistettua kanan fileetä
  • 1 rkl punaista currytahnaa
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • cashewpähkinöitä
  • nippu korianteria
  • 1 kananmuna voiteluun

Valmistus

Currykana kroissanttikranssi
  1. Paista kananviipaleita, kunnes ne ovat kypsiä. Anna jäähtyä.
  2. Lisää currytahna ja jogurtti, sekoita kunnes seos on punertavaa. Lisää kananpalat ja cashewpähkinät seokseen. Säästä kuitenkin hiukan cashewpähkinöitä koristelua varten.
  3. Avaa kroissanttipurkki ja rullaa taikina auki leivontatasolle. Leikkaa kroissanttiviipaleet kahtia ja muodosta leivinpaperilla päällystetylle uunipellille kroissanttitaikinasta tähti. Näin keskelle muodostuu reikä.
  4. Levitä seos kranssin päälle, ripottele osa korianterista seoksen päälle. Säästä osa korianterista koristelua varten.
  5. Sulje tähden sakarat kattotiilien tapaan muodostaaksesi kranssin. Voitele kananmunalla.
  6. Paista 25 – 30 minuuttia 200 °C asteessa.
  7. Koristele jäljelle jääneillä cashewpähkinöillä ja korianterilla.