Herkkuleipä

Etsitkö helppoa reseptiä, joka sopii täydellisesti iltapäivän herkku hetkeen? Meidän Petits Pains taikinaa voi varioida lukemattomilla tavoilla. Tämä suolainen resepti on herkullisen juustoinen ja sopii loistavasti esimerkiksi keiton kanssa nautittavaksi.

Ainekset

  • 2 pakkausta Petits Pains White tai Multigrain
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 150g  raastettua juustoa
  • 30g parmesan-juustoa
  • 1 kananmuna
  • Yrittejä (halutessasi):
    5g persiljaa
    5g basilikaa

Valmistus

Herkkuleipä
  1. Lämmitä uuni 180C
  2. Avaa pakkaus ja ota taikinan palat esiin. Leikkaa jokainen pala kahteen osaan.
  3. Murskaa valkosipuli ja pilko yritit pieneksi silpuksi. Sekoita valkosipuli ja yritit kananmunan kanssa.
  4. Ota pala taikinaa ja täytä se juustolla. Sulje taikina siten, että juusto jää kokonaan sen sisään. Toista, kunnes jokainen taikinan palanen on täytetty juustolla.
  5. Aseta taikinat ympäri pyöreää uunivuokaa, joka on vuorattu leivinpaperilla. Voitele taikina kananmuna-yritti seoksella.
  6. Raasta parmesan tasaisesti taikinan päälle ja paista uunissa 25-30 minuuttia. Nauti!