Tahmeat suklaa-kaneli herkkupullat

Huomio. Nyt puhutaan suklaatäytteestä, kinuskitippojen ja kanelivoikerroksen kera. Ainiin, ja hasselpähkinät ripotellaan päälle. Kuulostaako jo suussa sulavalle? Kyllä. Koska tämä suklaa-kanelipulla on parasta lohdutusruokaa! Nauti.

Ainekset

  • 2 Petits Pains au Chocolat purkkia
  • 125 grammaa suolatonta voita
  • 2 teelusikallista kanelia
  • 100 grammaa hasselpähkinöitä

Kinuskikastike:

  • 50 ml siirappia
  • 20 ml kermaa

Valmistus

Tahmeat suklaa-kaneli herkkupullat
  1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen.
  2. Voitele 20 cm kokoinen irtopohjavuoka.
  3. Sekoita voi ja kaneli huolellisesti.
  4. Ota taikina pakkauksestaan ja voitele kahdeksan pientä taikinalevyä kanelivoilla.
  5. Laita jokaiselle taikinalevylle kaksi Choco-tikkua ja rullaa taikina löyhästi kulman suuntaisesti.
  6. Paista kanelirullat uunissa 25-30 minuutin ajan.
  7. Ota rullat uunista 5 minuuttia ennen paistoajan päättymistä ja ripottele hasselpähkinät niiden päälle. Laita rullat takaisin uuniin vielä 5 minuutin ajaksi.
  8. Valmista kinuskikastike lämmittämällä siirappia ja kermaa pienessä kasarissa. Varmista että seos ei pääse kiehumaan.
  9. Ota suklaa-kanelipullat uunista, anna niiden jäähtyä 10 minuutin ajan ja kuorruta ne sitten runsaasti kinuskikastiketta käyttäen.