Hillorulla-joulukuusi

Mikäs sen juhlavampaa kuin kattaa joulukuusi pöydälle joulubrunssin aikaan? Tästä hillorulla-versiosta riittää koko perheelle jaettavaksi ja nautittavaksi!

Ainekset

  • 2 Croissants Classic purkkia
  • 12 ruokalusikallista suosikkihilloasi
  • Tomusokeria koristeluun
  • Viinimarjoja koristeluun

Valmistus

Hillorulla-joulukuusi
  1. Esilämmitä uuni 180/200C asteeseen.
  2. Avaa ensimmäinen taikinapurkki ja rullaa taikina auki leivontatasolle.
  3. Painele leikkuulinjat yhteen ja levitä 6 ruokalusikallsita hilloa taikinalle.
  4. Rullaa taikina uudelleen ja leikkaa taikinarulla kuudeksi pienemmäksi rullaksi.
  5. Toista edelliset kolme kohtaa toiselle taikinapurkille.
  6. Asettele rullat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille kuusen muotoon. Käytä 2 rullaa runkoa varten ja 10 puun loppuosaan.
  7. Leivo kuusta 20 min kunnes taikina on kullanruskeaa.
  8. Laita tomusokeria ja viinimarjoja koristeeksi, lumen ja joulukoristeiden tapaan!