Juustokakku

Kokeile tätä kroissanttitaikinaan tehtävää herkullista juustokakkua. Tämän juustokakun valmistus on helppoa. Herkullista punaisten marjojen ja hedelmien kanssa, mutta myös suklaan tai pähkinöiden kanssa.

Ainekset

  • 1 Croissants Classic-purkki
  • 1 dl vispikermaa
  • 200 g tuorejuustoa
  • 50 g sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 purkki marjoja ja hedelmiä

Valmistus

Juustokakku
  1. Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen.
  2. Peitä kakkuvuoka kroissanttitaikinalla. Varmista, että saumat ovat hyvin kiinni.
  3. Sekoita tuorejuusto, vispikerma, sokeri ja munat sileäksi seokseksi.
  4. Kaada seos kakkuvuokaan.
  5. Paista 30 – 40 minuuttia 180 °C asteessa.
  6. Anna kakun jäähtyä ja levitä marjat ja hedelmät kakun päälle.