Juustosipulileivät

Tekeekö mielesi maukasta välipalaa juomiesi seuraksi? Herkkua ateriallesi? Kokeile herkullisia juustosipulileipiämme.

Ainekset

  • 1 Petit Pains White -purkki
  • 2 sipulia
  • 150 g juustoraastetta
  • ripaus suolaa
  • puolikas pakkaus ruohosipulia
  • 15 g sulatettua voita

Valmistus

Juustosipulileivät
  1. Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen.
  2. Viipaloi sipulit puolikkaiksi renkaiksi ja sekoita kulhossa juustoraasteen, suolan ja pieneksi leikatun ruohosipulin kanssa. Jätä hieman juustoraastetta ja ruohosipulia sivuun.
  3. Avaa purkki ja erottele sämpylät.
  4. Halkaise sämpylät ja aseta alaosat uunivuokaan.
  5. Levitä sipuliseosta taikinan päälle ja aseta sämpylän yläosa paikalleen.
  6. Kaada sulatettu voi leipien päälle.
  7. Ripottele kohdassa 2 sivuun laitettu juustoraaste ja ruohosipuli leipien päälle.
  8. Paista leipiä uunissa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat kullanruskeita.