Kanelinen nyhtöpulla

Mikään ei ole herkullisempaa kuin uunituoreen pullan pala palalta sormin nyhtäminen ja nauttiminen. Tämä herkullinen ja makea monkey bread eli nyhtöpulla ihan villiinnyttää!

Ainekset

  • 2 Petits Pains White purkkia
  • 4 rkl kanelia
  • 100g sokeria
  • 200g vaaleaa fariinisokeria
  • 150g voita

Valmistus

Kanelinen nyhtöpulla
  1. Voitele kuivakakkuvuoka.
  2. Esilämmitä uuni 175C asteeseen.
  3. Leikkaa jokainen taikinapala neljään osaan.
  4. Sekoita sokeri ja kaneli kulhossa. Lisää taikinanpalaset ja sekoita niin, että kaneli-sokeri seos tarttuu hyvin taikinaan.
  5. Sulata voi pienessä kattilassa ja sekoita fariinisokeri siihen. Käytä vähän vajaa puolet siitä vuoan pohjan peittämiseen.
  6. Asettele taikinanpalat vuokaan ja painele ne yhteen.
  7. Kaada loppu voi-sokeriseos kattilasta taikinan päälle.
  8. Laita vuoka uuniin ja paista noin 25 minuuttia, kunnes taikina on kullanruskeaa.
  9. Anna nyhtöpullan jäähtyä hiukan vuoassa, jonka jälkeen voit kumota sen tarjoiluastialle. Nauti!