Kasvis-spiraalipasteijat

Hyviä makupaloja energian tarpeessa olevalle! Nämä spiraalipasteijat sopivat hyvin lounaaksi, välipalaksi tai illalliskeiton kera. Ne ovat niin nättejä, ettei niitä melkein kehtaa syödä! Syö pois joka tapauksessa, koska ne ovat niin maukkaita!

Ainekset

  • 1 purkki Croissants Classicia
  • 1 talviporkkana
  • 1 kesäkurpitsa
  • 100 grammaa punaista pestoa

Valmistus

Kasvis-spiraalipasteijat
  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Voitele muffinsivuoka kevyesti voita tai öljyä käyttäen.
  3. Tee kesäkurpitsasta ja porkkanasta 12 ohutta lastua.
  4. Kuullota porkkanalaattoja 2-3 minuutin ajan.
  5. Kauli taikina, paina hammasteet yhteen ja leikkaa 6 samankokoista taikinapalaa.
  6. Tee taikinapalojen yhteen reunaan sahalaita haarukkaa käyttäen.
  7. Täytä muffinsivuoka siten, että tuloksena syntyy pieniä taikinakuoria.
  8. Levitä punainen pesto taikinakuorien pohjaan ja sivuihin.
  9. Sijoita kesäkurpitsa- ja porkkanalastuja vuorotellen, rullaa ne ja laita rulla pystysuorassa punaisen peston päälle.
  10. Paista spiraalipasteijoita uunissa 12-15 minuutin ajan.