Katkarapupasteijat

Nopeat, kevyet, ilmavat … Nämä rapeat pasteijat ovat juhlavia jo itsessään. Voit tarjota nämä runsaasti katkarapuseoksella täytetyt pikkusuolaiset ihanteellisena alkupalana. Pieni suupala, suuri vaikutus!

Ainekset

  • 1 Croissants Party Mini’s purkki
  • Katkaraputahnaa täytteeksi
  • 2 ruokalusikallista tuoretta ruohosipulia

Valmistus

Katkarapupasteijat

 

  1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Ota taikina pakkauksesta ja käytä kaksi mini-croissanttia kutakin pasteijakuorta kohden. Leikkaa taikinassa olevien hammasteiden mukaisesti, mutta vain vaaka- ja pystytasossa, näin syntyy 12 samankokoista palaa.
  3. Paina viistossa olevat linjat toisiaan vasten.
  4. Venytä hieman pieniä taikinalevyjä ja tee niiden yläosaan sahalaita haarukkaa käyttäen.
  5. Viimeistele kuoriosa painamalla reunat yhteen kahta sormea ja peukaloa käyttäen.
  6. Voitele (mini)-muffinivuoka pienellä määrällä voita.
  7. Laita kuoriosat vuokaan ja paina ne vuoan pohjalle. Varmista samalla että pohjalla olevat saumat pysyvät tiukasti yhdessä.
  8. Paista kuoria 8-10 minuuttia 200 asteessa.
  9. Anna kuorien jäähtyä ja tee niistä sitten onttoja omenaporaa käyttäen.
  10. Lämmitä katkarapuseos ja täytä taikinakuoret sillä.
  11. Koristele ruohosipulilla.