Mausteinen kanapiirakka

Etsitkö erilaista valmistustapaa kanalle? Tämä mausteinen kanapiirakka on taattu menestys koko perheelle. Herkullinen ateriana, mutta myös ihanteellinen välipala.

Ainekset

  • 1 Croissants Classic purkki
  • 100 g tomaattikastiketta
  • 200 g broilerin filee
  • 1 punasipuli
  • 1 keltainen paprika
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • Hivenen oliiviöljyä paistamiseen

Valmistus

Mausteinen kanapiirakka
  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
  2. Peitä uunipelti leivinpaperilla.
  3. Kauli taikina painamalla leikkauslinjat toisiaan vastaan ja levitä taikina pellille. Varmista, että taitat noin 1,5 cm taikinan sivuista, jotta saat korotetun reunuksen.
  4. Reijitä taikinaa haarukalla.
  5. Levitä tomaattikastike pohjaksi.
  6. Leikkaa broilerin filee pieniksi paloiksi, paista nämä oliiviöljyssä ja lisää chilikastike, hunaja, soijakastike ja valkosipuli 5 minuutin jälkeen. Anna kastikkeen paksuuntua hieman.
  7. Tällä välin leikkaa paprika suikaleiksi ja punasipulista puolirenkaisia.
  8. Ripottele paprika ja sipuli piirakan pohjaksi.
  9. Heti kun kanan kastike on paksuuntunut, kaada kana piirakan päälle.
  10. Paista piirakkaa 25-30 minuuttia.