Omena-kaneli vuokaleipä

Rakastatko sinäkin kanelin ja vastaleivotun leivän tuoksua? Siinä tapauksessa tästä reseptistä tulee uusi suosikkisi!

Ainekset

  • 2 Petits Pains White purkkia
  • 2 omenaa
  • 1 ruokalusikallinen kanelia
  • 3 ruokalusikallista hienoa sokeria
  • Paistamiseen: pieni kakku- tai leipävuoka

Valmistus

Omena-kaneli vuokaleipä
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa taikinapurkit ja tee kummastakin taikinasta 6 pienempää palasta.
  3. Kuori omenat ja raasta ohueksi raasteeksi.
  4. Sekoita raastettu omena, sokeri, kaneli ja taikinapalaset yhteen.
  5. Laita leivinpaperia kakkuvuokaan, estääksesi taikinan vuokaan tarttumisen.
  6. Laita taikina-omenaseos vuokaan ja painele se tiiviiksi.
  7. Ripottele vähän sokeria leivän päälle.
  8. Paista uunissa noin 30-35 minuuttia.
  9. Nauti voin ja hyvän teen tai kahvin kera!