Rusinapullat vaniljakreemillä

Tuoretta kroissanttitaikinaa vaniljakreemillä ja rusinoilla täytettynä. Kotitekoinen versio ranskalaisesta herkusta pains au raisins. Todella herkullista mihinkä vain kellonaikaan.

Ainekset

  • 1 Croissants Classic purkki
  • 6-8 lusikallista vaniljakreemiä (itse tehty tai jauheesta)
  • Reilu kourallinen rusinoita
  • 1 kananmuna voiteluun

Valmistus

Rusinapullat vaniljakreemillä
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa purkki ja rullaa taikina auki työtasolle.
  3. Paina leikkuulinjat yhteen saadaksesi yhtenäisen suuren taikinapalan.
  4. Levitä vaniljakreemi taikinalle.
  5. Ripottele rusinoita taikinan päälle.
  6. Rullaa taikina ja leikkaa rulla kuudeksi viipaleeksi.
  7. Laita viipaleet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  8. Vatkaa muna ja voitele rusinapullien päällys kiillon saamiseksi.
  9. Leivo rusinapullat kullankeltaiseksi, noin 15 minuutin verran.