Savulohipaninit

Joskus mikään ei päihitä paninia. Petits Pains taikinallamme luot rapean ulkokuoren ja kevyen pehmeän sisustan. Nosta paninisi uusiin sfääreihin savulohen ja tillin avulla.

Ainekset

3 paninia

  • 1 Petits Pains White purkki
  • 200g savulohta
  • 100g ranskankermaa / crème fraichea
  • 2 lusikallista hienonnettua tilliä
  • Tarvitset myös: voileipägrillin ja kaulimen

Dippi:

  • 100g ranskankermaa / crème fraichea
  • Hienonnettua tilliä

Valmistus

Savulohipaninit
  1. Avaa Petits Pains White purkki ja ota taikinanpalaset ulos.
  2. Kaulitse taikinanpalat litteäksi.
  3. Laita crème fraichea kolmelle taikinanpalalle ja päällystä ne savulohella ja tillillä. Laita jäljellä olevat kolme taikinanpalasta päällystettyjen paninipohjien päälle.
  4. Paista panniineja voileipägrillissä noin 10-15 minuuttia kunnes ne saavat kullanruskean pinnan. Kierrä panineja 90 astetta vaakatasossa noin puolivälissä saadaksesi kauniin grilllikuvioinnin pintaan.
  5. Sekoita crème fraiche ja tilli raikkaaksi dippauskastikkeeksi. Nauti!