Tutustu

8x Petits Pains au Chocolat

Luo kotitekoisia herkkuja nopeasti ja helposti! Kaikkea suklaapullista tuulihattuihin ja herkkuhetkestä jälkiruokaan.

Ainesosat
  • Vehnäjauho
  • Vesi
  • Suklaa 17 % (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine: lesitiini, aromi)
  • Margariini (palmurasva, rapsiöljy, vesi, emulgointiaine: rasvahappojen mono- ja diglyseridit, suola, happo: sitruunahappo)
  • Dekstroosi
  • Vehnägluteeni
  • Nostatusaineet: natriumkarbonaatit, difosfaatit
  • Sokeri
  • Voitiiviste
  • Etyylialkoholi
  • Suola
  • Aromit
  • Stabilointiaine: natriumalginaatti
  • Jauhonparanne: askorbiinihappo
Allergeenit
  • Sisältää: maitoa, gluteenia sisältäviä viljoja (vehnä)
  • Saattaa sisältää pähkinää
Leivontaohjeet
  • 1. Lämmitä uuni 180/200 ˚C
  • 2. Leikkaa, täytä suklaalla ja rullaa
  • 3. Asettele leivinpaperille ja voitele kananmunalla
  • 4. Paista 12-15 minuuttia
Ravintosisältö per 100g
  • Energiaa 1578kJ / 378kcal
  • Rasva 20g
  • Josta tyydyttyneitä 11g
  • Hiilihydraatit 40g
  • Joista sokereita 14g
  • Ravintokuitu 2,6g
  • Proteiini 7,1g
  • Suola 1,7g
Saatavuus
  • Saatavilla valikoiduista supermarketeista