Näin teet täydellisen Danerolles croissantin
Blog articleJokainen kuluttaja valmistaa Danerolles Croissantit omalla tavallaan. Tämän vuoksi jokainen croissantti on uniikki yksilö! Täydellistä Danerolles croissantti ei siis ole olemassa, mutta haluamme silti jakaa vinkkimme taikinan käsittelyyn.
- Ota tuote huoneenlämpöön 10 minuuttia ennen valmistamista.
- Avaa pakkaus etsimällä tuotteen sivusta etiketissä oleva halkeama ja vetäise etiketti pois pyörivällä liikkeellä tästä kohdasta aloittaen.
- Taikina ponnahtaa ulos pakkausesta, jonka jälkeen rullaa se auki työtasolle.
- Käytä valmiita leikkuulinjoja ja leikkaa taikina veitsellä 6 osaan.
Vinkki:
Aseta taikinan palan suora reuna itseesi päin ja leikkaa siihen pystysuunnassa pieni viilto. Rullaa croissant tämän jälkeen kohti terävää päätä. Aiemmin leikkaamasi viillon ansiosta croissantista tulee pidempi ja kapeampi. Jos haluat voi kääntää croissantin päitä hieman sisäänpäin, jotta siitä tulee puolikuun muotoinen. - Voitele croissantit kananmunalla, jotta saat niihin kauniin kiillon.
- Paista 180 C asteessa, kunnes croissantit ovat kauniin ruskeita.
Nauti!
Etsitkö lisää inspiraatiota? Täältä löydät laajan reseptipankkimme.