Suomi

Aamiaiskakku

Nauti astetta paremmasta aamiaisesta tämän kakun kera. Valmistukseen tarvitset irtopohjavuuan.

Ainekset

  • 2 Danerolles Croissants Classic -purkkia
  • 3 kananmunaa
  • 2 annospussia vaniljasokeria
  • 2 tl kanelia
  • 100 ml maitoa

Valmistus

Aamiaiskakku
  1. Kuumenna uuni 180-200C asteeseen.
  2. Laita leivinpaperia irtopohjavuokaan.
  3. Avaa Croissant Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan ja rullaa taikina auki työtasolle.
  4. Kauli taikina yhdeksi isoksi taikinalevyksi ja leikkaa yhdeksän yhtä suurta kaistaletta. Toista tämä myös toiselle taikinapurkille.
  5. Rullaa jokainen kaistele yksitellen löysäksi rullaksi ja aseta 18 rullaa vierekkäin pystyasentoon irtopohjavuokaan.
  6. Sekoita kananmunat, vaniljasokeripussi, kaneli ja maito keskenään. Kaada seos taikinarullien väliin.
  7. Kaada toinen vaniljasokeripussi taikinan päälle.
  8. Paista aamiaiskakku 180-200C asteessa noin 25-30 minuuttia kunnes se on kullanruskea.