
Artisokkavuoka
Tästä suussa sulavasta artisokkadipistä ei makua puutu! Tarjoile dippi yhdessä Danerolles Mini Pizzasta valmistettujen palojen kanssa, joita voit käyttää niin sanottuina dippilusikoina. Täydellinen tarjottava syysiltoihin.
Resepti: Bettina Gräsbeck
Ainekset
- 2 Danerolles Mini Pizza -purkkia
- 150g mozzarellaraastetta
- 200g tuorejuustoa
- 70g parmesanjuustoa raastettuna
- 150g creme fraichea
- 400g artisokansydämiä
- Suolaa
- Pippuria
- Valkosipulia
Valmistus
Artisokkavuoka
- Paloittele/murskaa artisokat mahdollisimman pieniksi ja sekoita kaikki dipin ainekset keskenään.
- Avaa Danerolles Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa taikinakiekot puoliksi, jolloin saat 32 pientä taikinan palaa.
- Pyöritä taikinan paloista palloja ja aseta nämä voideltun uunivuoan reunoille kauttaaltaan. Mikäli vuoan koko vaatii voit asettaa taikinapalloja myös vuoan keskelle.
- Kaada taikinapallojen keskelle artisokkatäyte.
- Paista 180C asteisessa uunissa noin 35-40 minuuttia tai kunnes taikina on ruskistunut.
- Nauti dippaamalla taikinapalloja dippiin!