Suomi

Suussa sulava artisokkadippivuoka

Suussa sulava artisokkadippivuoka,josta ei makua puutu! Tarjoile dippi yhdessä Danerolles Mini Pizzasta valmistettujen palojen kanssa, joita voit käyttää niin sanottuina dippilusikoina. Täydellinen tarjottava syysiltoihin. Täältä löydät videon artisokkavuon valmituksesta.

Resepti: Bettina Gräsbeck

Ainekset

  • 2 Danerolles Mini Pizza -purkkia
  • 150 g mozzarellaraastetta
  • 200 g tuorejuustoa
  • 70 g parmesanjuustoa raastettuna
  • 150 g creme fraichea
  • 400 g artisokansydämiä
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Valkosipulia

Valmistus

Suussa sulava artisokkadippivuoka
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Paloittele/murskaa artisokat mahdollisimman pieniksi ja sekoita kaikki dipin ainekset keskenään.
  3. Avaa Danerolles Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa taikinakiekot puoliksi, jolloin saat 32 pientä taikinan palaa.
  4. Pyöritä taikinan paloista palloja ja aseta nämä voideltun uunivuoan reunoille kauttaaltaan. Mikäli vuoan koko vaatii voit asettaa taikinapalloja myös vuoan keskelle.
  5. Kaada taikinapallojen keskelle artisokkatäyte.
  6. Paista 180C asteisessa uunissa noin 35-40 minuuttia tai kunnes taikina on ruskistunut.
  7. Nauti dippaamalla taikinapalloja dippiin!