Suomi

Artisokkavuoka

Tästä suussa sulavasta artisokkadipistä ei makua puutu! Tarjoile dippi yhdessä Danerolles Mini Pizzasta valmistettujen palojen kanssa, joita voit käyttää niin sanottuina dippilusikoina. Täydellinen tarjottava syysiltoihin.

Resepti: Bettina Gräsbeck

Ainekset

  • 2 Danerolles Mini Pizza -purkkia
  • 150g mozzarellaraastetta
  • 200g tuorejuustoa
  • 70g parmesanjuustoa raastettuna
  • 150g creme fraichea
  • 400g artisokansydämiä
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Valkosipulia

Valmistus

Artisokkavuoka
  1. Paloittele/murskaa artisokat mahdollisimman pieniksi ja sekoita kaikki dipin ainekset keskenään.
  2. Avaa Danerolles Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa taikinakiekot puoliksi, jolloin saat 32 pientä taikinan palaa.
  3. Pyöritä taikinan paloista palloja ja aseta nämä voideltun uunivuoan reunoille kauttaaltaan. Mikäli vuoan koko vaatii voit asettaa taikinapalloja myös vuoan keskelle.
  4. Kaada taikinapallojen keskelle artisokkatäyte.
  5. Paista 180C asteisessa uunissa noin 35-40 minuuttia tai kunnes taikina on ruskistunut.
  6. Nauti dippaamalla taikinapalloja dippiin!