Croissant-vohvelit eli crohvelit
Herkulliset croissant-vohvelit eli crohvelit kruunaavat viikonlopun! Crohveleiden kanssa voit nauttia esimerkiksi lempi marjojasi tai hedelmiä. Valmistamiseen tarvitset vohveliraudan.
Mikäli mielesi tekee suolaisia vohveleita niin katso pizzavohveleidemme ohje!
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- Ripaus kanelia ja sokeria
- Nokare voita
- Hunajaa ja marjoja koristeluun
- Vohvelirauta valmistukseen
Valmistus
Croissant-vohvelit eli crohvelit
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Voit katsoa tarkemmat ohjeet pakkauksen avaamiseen täältä.
- Rullaa taikina auki työtasolle ja painele taikinassa olevat valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen. Leikkaa veitsellä 6 neliön muotoiseen palaan.
- Lämmitä vohvelirauta. Raudan ollessa lämmin lisää siihen pieni nokare voita, jotta crohvelit irtoavat raudasta siististi.
- Aseta taikinapala vohvelirautaan ja paista kunnes crohvelit ovat kullanruskeita. Toista kaikille taikinanpaloille, kunnes sinulla on 6 valmista crohvelia.
- Tarjoile valmiit croissant-vohvelit eli crohvelit lämpimänä hunajan ja marjojen tai muiden valitsemiesi lisukkeiden kanssa. Nämä herkut sopivat erinomaisesti brunssille tai herkutteluun, kun mielesi tekee jotain makeaa.