Suomi

Croissant-vohvelit eli crohvelit

Herkulliset croissant-vohvelit eli crohvelit kruunaavat viikonlopun! Crohveleiden kanssa voit nauttia esimerkiksi lempi marjojasi tai hedelmiä. Valmistamiseen tarvitset vohveliraudan.

Mikäli mielesi tekee suolaisia vohveleita niin katso pizzavohveleidemme ohje!

Ainekset

Valmistus

Croissant-vohvelit eli crohvelit
  1. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Voit katsoa tarkemmat ohjeet pakkauksen avaamiseen täältä.
  2. Rullaa taikina auki työtasolle ja painele taikinassa olevat valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen. Leikkaa veitsellä 6 neliön muotoiseen palaan.
  3. Lämmitä vohvelirauta. Raudan ollessa lämmin lisää siihen pieni nokare voita, jotta crohvelit irtoavat raudasta siististi.
  4. Aseta taikinapala vohvelirautaan ja paista kunnes crohvelit ovat kullanruskeita. Toista kaikille taikinanpaloille, kunnes sinulla on 6 valmista crohvelia.
  5. Tarjoile valmiit croissant-vohvelit eli crohvelit lämpimänä hunajan ja marjojen tai muiden valitsemiesi lisukkeiden kanssa. Nämä herkut sopivat erinomaisesti brunssille tai herkutteluun, kun mielesi tekee jotain makeaa.