Croissant-hodarit
Mikään ei ole parempi herkku vappupöytään, kuin hodarit! Mikä parasta, nämä tarjoiltavat jokainen voi täyttää haluamallaan tavalla ja makuvariaatioissa vain taivas on rajana!
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- Nakkeja (valintasi mukaan liha -tai kasvisnakkeja)
- Kurkkusalaattia
- Paahdettua sipulia
- Ketsuppia
- Herneenversoja
- Kananmunaa (voiteluun)
Valmistus
Croissant-hodarit
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä taikina työtasolle ja leikkaa se valmiita leikkuulinjoja pitkin kolmioiksi.
- Rullaa taikina kolmion leveämmästä päästä kapeampaan ja nosta uunipellille. Voitele kananmunalla.
- Croissanttien ollessa uunissa kypsennä nakit haluamallasi tavalla.
- Anna valmiiden croissanttien jäähtyä hetki ja leikkaa ne sen jälkeen keskeltä vaakasuunnassa.
- Täytä croissantit kuin normaalit hodarit: aseta nakki croissantin sisälle ja lusikoi sen päälle haluamasi täytteitä, esimerkiksi kurkkusalaattia, paahdettua sipulia, ketsuppia ja herneenversoja.
- Nauti heti!