Suomi
Piilota suodattimet

Croissant-hodarit

Mikään ei ole parempi herkku vappupöytään, kuin hodarit! Mikä parasta, nämä tarjoiltavat jokainen voi täyttää haluamallaan tavalla ja makuvariaatioissa vain taivas on rajana!

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • Nakkeja (valintasi mukaan liha -tai kasvisnakkeja)
  • Kurkkusalaattia
  • Paahdettua sipulia
  • Ketsuppia
  • Herneenversoja
  • Kananmunaa (voiteluun)

Valmistus

Croissant-hodarit
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä taikina työtasolle ja leikkaa se valmiita leikkuulinjoja pitkin kolmioiksi.
  3. Rullaa taikina kolmion leveämmästä päästä kapeampaan ja nosta uunipellille. Voitele kananmunalla.
  4. Croissanttien ollessa uunissa kypsennä nakit haluamallasi tavalla.
  5. Anna valmiiden croissanttien jäähtyä hetki ja leikkaa ne sen jälkeen keskeltä vaakasuunnassa.
  6. Täytä croissantit kuin normaalit hodarit: aseta nakki croissantin sisälle ja lusikoi sen päälle haluamasi täytteitä, esimerkiksi kurkkusalaattia, paahdettua sipulia, ketsuppia ja herneenversoja.
  7. Nauti heti!