Croissantkierteet
Helppo ja nopea retkieväs valmistuu Danerolles Croissants Classicista! Mehevät croissantkierteet täytetään pestolla, aurinkokuivatuilla tomaateilla ja juustolla. Valmistukseen tarvitset vain taikinaleikkurin ja grillitikkuja, joten tarvikkeet mahtuvat kätevästi reppuun. Voit myös kokeilla muita täytteitä!
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- Pestoa
- Aurinkokuivattuja tomaateja (valmiiksi paloiksi leikattuna)
- Juustoraastetta
- Grillitukkuja paistamiseen
Valmistus
Croissantkierteet
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan: etsi etiketistä nuolella merkitty kohta josta saat repäistyä etiketin irti. Kierrä pakkausta päistä vastakkaisiin suuntiin kunnes taikina ”ponnahtaa” ulos pakkauksesta.
- Levitä taikina työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen.
- Levitä taikinalle kauttaaltaan pestoa (noin 3 rkl) ja ripottele päälle aurinkokuivattua tomaattia (noin 2 rkl, vinkki: valmiiksi paloiksi leikatut toimivat tässä reseptissä parhaiten!), josta on valutettu liika neste pois. Viimeistele juustoraasteella (noin 2-3 rkl). Huomioi täytteiden määrässä, että taikina rullataan ja liiat täytteet tippuvat helposti paistettaessa pois.
- Rullaa taikina tiiviiksi rullaksi.
- Leikkaa taikinarulla 5 palaan ja aseta jokainen pala grillitikkuun.
- Paista leiritulella noin 5-10 minuuttia tai kunnes taikina on saanut kauniin värin ja selvästi kypsynyt.
- Poista grillitikku ja nauti heti!