Suomi

Currykana croissanttikranssi

Tällä herkullisella currykanalla täytetyllä croissanttikranssilla teet ateriastasi hiukan erityisemmän. Kasvisversion saat korvaamalla kanan esimerkiksi nyhtökauralla.

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • 2 viipaloitua ja paistettua kanan fileetä
  • 1 rkl punaista currytahnaa
  • 1 dl maustamatonta jogurttia
  • Cashewpähkinöitä
  • Nippu korianteria
  • 1 kananmuna voiteluun

Valmistus

Currykana croissanttikranssi
  1. Lämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Valmista kana paistinpannulla, aseta kypsä kana sivuun jäähtymään.
  3. Sekoita keskenään currytahna ja jogurtti, sekoita kunnes seos on punertavaa. Lisää kananpalat ja cashewpähkinät seokseen. Vinkki: säästä hiukan cashewpähkinöitä koristelua varten.
  4. Avaa Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan ja rullaa taikina auki leivontatasolle. Leikkaa taikina valmiita leikkuulinjoja myöden 6 palaan, joka jälkeen puolita vielä nämä siten, että sinulla on 12 identtistä taikinapalaa.
  5. Asettele taikinapalat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille siten, että niistä muodostuu tähti. Taikinoiden keskelle tulisi jäädä tyhjä osio.
  6. Levitä seos kranssin päälle, ripottele osa korianterista seoksen päälle. Säästä osa korianterista koristelua varten.
  7. Sulje tähden sakarat nostamalla taikinan kranssin keskustaa kohden. Voitele kananmunalla.
  8. Paista 25 – 30 minuuttia tai kunnes kranssi on saanut hieman väriä.
  9. Koristele jäljelle jääneillä cashewpähkinöillä ja korianterilla.