
Currykana croissanttikranssi
Tällä herkullisella currykanalla täytetyllä croissanttikranssilla teet ateriastasi hiukan erityisemmän. Kasvisversion saat korvaamalla kanan esimerkiksi nyhtökauralla.
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 2 viipaloitua ja paistettua kanan fileetä
- 1 rkl punaista currytahnaa
- 1 dl maustamatonta jogurttia
- Cashewpähkinöitä
- Nippu korianteria
- 1 kananmuna voiteluun
Valmistus
Currykana croissanttikranssi
- Lämmitä uuni 180C asteeseen.
- Valmista kana paistinpannulla, aseta kypsä kana sivuun jäähtymään.
- Sekoita keskenään currytahna ja jogurtti, sekoita kunnes seos on punertavaa. Lisää kananpalat ja cashewpähkinät seokseen. Vinkki: säästä hiukan cashewpähkinöitä koristelua varten.
- Avaa Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan ja rullaa taikina auki leivontatasolle. Leikkaa taikina valmiita leikkuulinjoja myöden 6 palaan, joka jälkeen puolita vielä nämä siten, että sinulla on 12 identtistä taikinapalaa.
- Asettele taikinapalat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille siten, että niistä muodostuu tähti. Taikinoiden keskelle tulisi jäädä tyhjä osio.
- Levitä seos kranssin päälle, ripottele osa korianterista seoksen päälle. Säästä osa korianterista koristelua varten.
- Sulje tähden sakarat nostamalla taikinan kranssin keskustaa kohden. Voitele kananmunalla.
- Paista 25 – 30 minuuttia tai kunnes kranssi on saanut hieman väriä.
- Koristele jäljelle jääneillä cashewpähkinöillä ja korianterilla.