
Dippipannu
Tästä herkusta ei juustoa puutu! Tuhti dippipannu on loistava tarjoiltava vaikkapa illanistujaisiin.
Kuva ja resepti: Ella Ristkari
Ainekset
- 2 Danorelles Mini Pizza -purkki
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 200 g smetanaa
- 2 rkl punaista pestoa
- 50 g raastettua pecorinoa (n. 1,5 dl)
- 75 g raastettua mozzarellaa (n. 1,5 dl)
- 1 ruukku Basilikaa
- 1 pkt minimozzarellaa (16 kpl)
- Mustapippuria
- Suolaa
- Voiteluun oliiviöljyä maustettuna valkosipulilla ja kuivatulla basilikalla
Valmistus
Dippipannu
- Esilämmitä uuni 180-200C asteeseen.
- Voitele uuninkestävä pannu tai matalareunainen vuoka (n. 25cm – halkaisija).
- Ota Danorelles Mini Pizza purkit jääkaapista ja avaa ne pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Irroita mini pizza taikinakiekot toisistaan ja venytä jokaista sormin ohuemmaksi pyöryläksi.
- Laita kiekon sisään minimozzarella ja muutama basilikan lehti. Sulje taikina tiiviiksi palloksi ja aseta pallot vuoan reunoille.
- Hienonna ylijääneet basilikan lehdet ja sekoita ne ja tuorejuusto, smetana ja juustoraasteet ja pesto tasaiseksi massaksi.
- Mausta mustapippurilla. Tarkista maku.
- Levitä pizzapullien keskelle, voitele taikinapallot maustetulla oliiviöljyllä.
- Paista noin 15minuuttia uunin keskitasolla.
- Anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua.
- Voit myös valmistaa täytetyt pizzapullat erikseen pellillä ja dipin omassa uunin kestävässä kulhossaan.