Suomi

Dippipannu

Tästä herkusta ei juustoa puutu! Tuhti dippipannu on loistava tarjoiltava vaikkapa illanistujaisiin.

Kuva ja resepti: Ella Ristkari

Ainekset

  • 2 Danorelles Mini Pizza -purkki
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa⁣
  • 200 g smetanaa⁣
  • 2 rkl punaista pestoa⁣
  • 50 g raastettua pecorinoa (n. 1,5 dl)⁣
  • 75 g raastettua mozzarellaa (n. 1,5 dl)⁣
  • 1 ruukku Basilikaa⁣
  • 1 pkt minimozzarellaa (16 kpl)⁣
  • Mustapippuria
  • Suolaa
  • Voiteluun oliiviöljyä maustettuna valkosipulilla ja kuivatulla basilikalla⁣

Valmistus

Dippipannu
  1. Esilämmitä uuni 180-200C asteeseen.
  2. Voitele uuninkestävä pannu tai matalareunainen vuoka (n. 25cm ⁣ – halkaisija).
  3. Ota Danorelles Mini Pizza purkit jääkaapista ja avaa ne pakkauksen ohjeiden mukaan.
  4. Irroita mini pizza taikinakiekot toisistaan ja venytä jokaista sormin ohuemmaksi pyöryläksi.
  5. Laita kiekon sisään minimozzarella ja muutama basilikan lehti. Sulje taikina tiiviiksi palloksi ja aseta pallot vuoan reunoille.⁣
  6. Hienonna ylijääneet basilikan lehdet ja sekoita ne ja tuorejuusto, smetana ja juustoraasteet ja pesto tasaiseksi massaksi.
  7. Mausta mustapippurilla. Tarkista maku. ⁣
  8. Levitä pizzapullien keskelle, voitele taikinapallot maustetulla oliiviöljyllä.
  9. Paista noin 15minuuttia uunin keskitasolla.
  10. Anna jäähtyä hetken ennen tarjoilua. ⁣
  11. Voit myös valmistaa täytetyt pizzapullat erikseen pellillä ja dipin omassa uunin kestävässä kulhossaan. ⁣