Nopeat mini pizza grillissä
Annin Uunissa -blogin kirjoittaja Anni kokeili Mini Pizza taikinaamme 5 erilaisen pizzan valmistuksessa ja kypsensi ne kesäisesti grillissä. Täältä löydät erilaisia vaihtoehtoja täytteisiin sekä Annin helpon ohjeen itse tehtävään tomaattikastikkeeseen. Nopeat mini pizza grillissä kruuvaavat kesäisen kattauksen!
Kuva ja resepti: Anni Paakkunainen
Ainekset
Pika-tomaattikastike
- 2 dl Tomaattisosetta
- 0.5 tl pippuria
- 0.5 tl suolaa
- ripaus oreganoa
- 1 rkl oliiviöljyä
Täyte 1
- Pizzakastiketta
- Kirsikkatomaatteja
- Tuoremozzarellaa
- Basilikaa
Täyte 2
- Pizzakastiketta
- Mozzarellaraastetta
- Salamia
- Oliiveja
Täyte 3
- Pizzakastiketta
- Mozzarellaraastetta
- Ilmakuivattua kinkkua
- Rucolaa (huom.lisätään vasta paistamisen jälkeen)
Täyte 4
- Ranskankermaa (huom.tähän pizzaan ei tule tomaattikastiketta, vaan ranskankerma korvaa sen. Kyseessä on ns.valkoinen pizza)
- Kesäkurpitsaa
- Fetajuustoa
- Pinjansiemeniä
Täyte 5
- Ranskankermaa (huom.tähän pizzaan ei tule tomaattikastiketta, vaan ranskankerma korvaa sen. Kyseessä on ns.valkoinen pizza)
- Parsaa
- Parmesanjuustoa
- Pinjansiemeniä (paahdettuna)
Valmistus
Nopeat mini pizza grillissä
- Lämmitä grilli.
- Valmista tomaattikastike: sekoita kaikki keskenään kulhossa ja lisää mausteita oman maun mukaan.
- Avaa Danerolles Mini Pizza -purkki pakkauksen ohjeiden mukaan. Levitä taikinat työtasolle.
- Kaulitse ja taputtele käsin kahdeksan pientä pizzapohjaa leivinpaperin päälle.
- Lisää tomaattikastike tai ranskankerma, valitsemasi täytteet ja paista kuumassa grillissä riippuen tehosta 5-10 minuuttia pizzakiven päällä. Vinkki! Jos paistat pizzat uunissa: 200C astetta ja 12-15 minuuttia.