Suomi
Piilota suodattimet

Helpot ja nopeat keksit

Maailman helpoimmat tuoreet keksit valmistat Danerolles Cookie Dough-tuoretaikinoista! Makuvaihtoehtoja on kolme: klassinen suklaakeksitaikina Chocolate Chunk, trendikäs kauraa ja kanelia yhdistävä Oatmeal Cinnamon ja yllättävä mantelin sekä karpalon yhdistelmä Almond Cranberry. Pilko, paista ja nauti! Mikä on sinun suosikki maku?

Kuva: Anni Paakkunainen

Ainekset

Valmistus

Helpot ja nopeat keksit
  1. Esilämmitä uuni 160C (kiertoilma)/180C asteeseen.
  2. Avaa Cookie Dough-pakkaus ja poista taikinan päältä muovinen kääre.
  3. Jaa taikina 8 osaan, voit halutessasi käyttää apuna pahvisen pakkauksen kyljestä löytyvää mittaa apunasi.
  4. Laita taikinapalat uunipellille leivinpaperin päälle. Varmista, että taikinanpalat ovat vähintään 3cm päässä toisistaan.
  5. aista keksit 160C uunissa meheviksi 12min tai rapeiksi 16min.
  6. Ota keksit uunista ja annan niiden kovettua vähintään 5min.