Suomi

Helpot kanelirullat

Kanelirullat ovat klassikkoherkku, jonka valmistat helposti Danerolles Croissants Classic -tuoretaikinasta. Helpot kanelirullat maistuvat jälkiruokana tai iltapäiväkahvin kanssa!

Ainekset

Valmistus

Helpot kanelirullat
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  3. Levitä taikina työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti kiinni.
  4. Sekoita kulhossa voi, kaneli, valkoinen sokeri ja ruskea sokeri.
  5. Levitä seos veitsellä taikinalle.
  6. Rullaa taikina  rullaksi ja leikkaa se noin 3 cm paloiksi.
  7. Aseta palat leivinpaperilla vuoratulle pellille tiiviisti vierekkäin.
  8. Paista 180C asteessa noin 18-20 minuuttia tai kunnes taikinan pinta on hieman ruskistunut.
  9. Koristele valmiit kanelirullat tomuseokerilla ja tarjoile lämpimänä!