Helpot kanelirullat
Kanelirullat ovat klassikkoherkku, jonka valmistat helposti Danerolles Croissants Classic -tuoretaikinasta. Helpot kanelirullat maistuvat jälkiruokana tai iltapäiväkahvin kanssa!
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 50g voita
- 2 rkl kanelia
- 3 rkl valkoista sokeria
- 3 rkl ruskeaa sokeria
- Tomusokeria kuorrutukseen
Valmistus
Helpot kanelirullat
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Levitä taikina työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti kiinni.
- Sekoita kulhossa voi, kaneli, valkoinen sokeri ja ruskea sokeri.
- Levitä seos veitsellä taikinalle.
- Rullaa taikina rullaksi ja leikkaa se noin 3 cm paloiksi.
- Aseta palat leivinpaperilla vuoratulle pellille tiiviisti vierekkäin.
- Paista 180C asteessa noin 18-20 minuuttia tai kunnes taikinan pinta on hieman ruskistunut.
- Koristele valmiit kanelirullat tomuseokerilla ja tarjoile lämpimänä!