Suomi

Helppo ja nopea juustokakku

Tästä helpommaksi ei juustokakun valmistus voi mennä! Kakku sopii erinomaisesti punaisten marjojen ja hedelmien kanssa tarjoiltavaksi. Helppo ja nopea juustokakku kruunaa juhlapöydän tarjottavat.

Ainekset

Valmistus

Helppo ja nopea juustokakku
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  3. Levitä taikina työtasolle. Painele valmiit leikkuulinjat kevyesti kiinni ja kauli taikinaa hieman, jotta saat siitä riittävän ison yhtenäisen taikinapalan.
  4. Peitä suorakulmion muotoinen kakkuvuoka taikinalla.
  5. Sekoita kulhoss tuorejuusto, vispikerma, sokeri ja munat sileäksi seokseksi.
  6. Kaada seos kakkuvuokaan.
  7. Paista 30 – 40 minuuttia tai kunnes juustokakun täyte on hieman ottanut väriä pintaan.
  8. Anna kakun jäähtyä ennen koristelua. Vinkki: voit tehdä kakun valmiiksi jo juhlia edeltävänä päivänä ja nostaa sen yöksi jääkaappiin jäähtymään.
  9. Levitä marjat ja hedelmät kakun päälle juuri ennen tarjoilua. Halutessasi viimeistele helppo ja nopea juustokakku esimerkiksi pähkinöillä tai suklaarouheella.