Helppo ja nopea juustokakku
Tästä helpommaksi ei juustokakun valmistus voi mennä! Kakku sopii erinomaisesti punaisten marjojen ja hedelmien kanssa tarjoiltavaksi. Helppo ja nopea juustokakku kruunaa juhlapöydän tarjottavat.
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 1 dl vispikermaa
- 200 g tuorejuustoa
- 50 g sokeria
- 2 kananmunaa
- Marjoja ja hedelmiä
Valmistus
Helppo ja nopea juustokakku
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Levitä taikina työtasolle. Painele valmiit leikkuulinjat kevyesti kiinni ja kauli taikinaa hieman, jotta saat siitä riittävän ison yhtenäisen taikinapalan.
- Peitä suorakulmion muotoinen kakkuvuoka taikinalla.
- Sekoita kulhoss tuorejuusto, vispikerma, sokeri ja munat sileäksi seokseksi.
- Kaada seos kakkuvuokaan.
- Paista 30 – 40 minuuttia tai kunnes juustokakun täyte on hieman ottanut väriä pintaan.
- Anna kakun jäähtyä ennen koristelua. Vinkki: voit tehdä kakun valmiiksi jo juhlia edeltävänä päivänä ja nostaa sen yöksi jääkaappiin jäähtymään.
- Levitä marjat ja hedelmät kakun päälle juuri ennen tarjoilua. Halutessasi viimeistele helppo ja nopea juustokakku esimerkiksi pähkinöillä tai suklaarouheella.