Suomi
Piilota suodattimet

Herkulliset parsakääröt parmankinkulla ja fetalla

Nämä herkulliset parsakääröt parmankinkulla ja fetalla ovat täydellinen tarjottava pääsiäispöytään tai naposteltavaksi illanistujaisiin. Kasvisversion saat jättämällä parmankinkun pois.

Kuva ja resepti: Jonna Luukko

Ainekset

Valmistus

Herkulliset parsakääröt parmankinkulla ja fetalla
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan: etsi etiketistä kohta, josta saat repäistyä sen irti. Pyöritä etiketti pois pakkauksen ympäriltä, jolloin taikina tulee näkyviin ja saat otettua sen pois pakkauksesta.
  3. Levitä taikina työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen. Leikkaa taikina kuuteen osaan.
  4. Huuhtele parsat ja taita niiden kuivat kannat pois, leikkaa parsoja tarvittaessa lyhyemmiksi, jotta ne ovat sopivan kokoisia.
  5. Laita jokaisen taikinan keskelle viistosti parmakinkkua, murusta päälle fetaa ja aseta päälle 2-3 parsan palaa. Rouhi päälle mustapippuria.
  6. Taittele taikinan sivut keskelle kiinni.
  7. Asettele kääröt leivinpaperilla suojatulle uunipellille ja voitele kananmunalla.
  8. Paista 180C asteessa 13-15 minuuttia niin, että taikina saa hieman väriä.
  9. Tarjoile herkulliset parsakääröt parmankinkulla ja fetalla pääsiäispöydässä tai osana illanistujaisten tarjoiluja! Ruokaisan lounaan saa tarjoilemalla kääröt esimerkiksi vihersalaatin kanssa.