
Hillorulla-joulukuusi
Mikäs sen juhlavampaa kuin kattaa joulukuusi pöydälle joulubrunssin aikaan? Tästä hillorulla-versiosta riittää koko perheelle jaettavaksi ja nautittavaksi!
Ainekset
- 2 Danerolles Croissants Classic -purkkia
- 12 rkl hilloa
- Tomusokeria koristeluun
- Viinimarjoja koristeluun
Valmistus
Hillorulla-joulukuusi
- Esilämmitä uuni 180/200C asteeseen.
- Avaa ensimmäinen taikinapurkki ja rullaa taikina auki leivontatasolle.
- Painele leikkuulinjat yhteen ja levitä 6 ruokalusikallsita hilloa taikinalle.
- Rullaa taikina uudelleen ja leikkaa taikinarulla kuudeksi pienemmäksi rullaksi.
- Toista edelliset kolme kohtaa toiselle taikinapurkille.
- Asettele rullat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille kuusen muotoon. Käytä 2 rullaa runkoa varten ja 10 puun loppuosaan.
- Paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes taikina on saanut hieman väriä.
- Laita tomusokeria ja viinimarjoja koristeeksi, lumen ja joulukoristeiden tapaan!