Suomi

Hillorulla-joulukuusi

Tämä hillorulla-joulukuusi on paitsi hauskan näköinen niin myös todella herkullinen! Valmistukseen voi osallistua koko perhe ja syömistä riittää myös koko porukalle.

Ainekset

Valmistus

Hillorulla-joulukuusi
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  3. Levitä ensimmäinen taikina työtasolle. Painele valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen ja levitä 6 ruokalusikallsita hilloa taikinalle.
  4. Rullaa taikina uudelleen rullalle ja leikkaa taikinarulla kuudeksi pienemmäksi rullaksi.
  5. Toista edelliset kolme kohtaa toiselle taikinapurkille.
  6. Asettele rullat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille kuusen muotoon. Käytä 2 rullaa runkoa varten ja 10 puun loppuosaan (katso kuvasta mallia).
  7. Paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes taikina on saanut hieman väriä.
  8. Ripottele kuusen päälle tomusokeria ja halutessasi asettele viinimarjoja koristeeksi –  lumen ja joulukoristeiden tapaan!