Hillorulla-joulukuusi
Tämä hillorulla-joulukuusi on paitsi hauskan näköinen niin myös todella herkullinen! Valmistukseen voi osallistua koko perhe ja syömistä riittää myös koko porukalle.
Ainekset
- 2 Danerolles Croissants Classic -purkkia
- 12 rkl hilloa
- Tomusokeria koristeluun
- Viinimarjoja koristeluun
Valmistus
Hillorulla-joulukuusi
- Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Levitä ensimmäinen taikina työtasolle. Painele valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen ja levitä 6 ruokalusikallsita hilloa taikinalle.
- Rullaa taikina uudelleen rullalle ja leikkaa taikinarulla kuudeksi pienemmäksi rullaksi.
- Toista edelliset kolme kohtaa toiselle taikinapurkille.
- Asettele rullat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille kuusen muotoon. Käytä 2 rullaa runkoa varten ja 10 puun loppuosaan (katso kuvasta mallia).
- Paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes taikina on saanut hieman väriä.
- Ripottele kuusen päälle tomusokeria ja halutessasi asettele viinimarjoja koristeeksi – lumen ja joulukoristeiden tapaan!