Suomi

Järvikala-tuorejuustopizza

Maista kesä lautasellasi! Tämä järvikala-tuorejuustopizza valmistuu helposti niin kotona kuin mökilläkin ja hurmaa taatusi koko seurueen. Tämän helpommaksi ei pizzan valmistaminen voi muuttua.

Ainekset

  • 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
  • Savustettua järvikalaa esim.ahven
  • 1 purkki maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 nippu ruohosipulia (tai ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa)
  • 1 purkki tomaattikastiketta
  • Mustapippuria
  • Suolaa

Valmistus

Järvikala-tuorejuustopizza
  1. Laita uuni lämpenemään 180-200C asteeseen tai sytytä leirituli.
  2. Leikkaa ruohosipuli pieneksi silpuksi. Erota järvikalasta liha.
  3. Avaa Danerolles Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan repäisemällä etiketti pois siihen tarkoitetusta kohdasta.
  4. Pyöräytä taikina ulos purkista ja painele yksittäiset taikinakiekot ohuiksi pizzapohjiksi. Jos käytät uunia pizzojen kypsennykseen, levitä leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Jos kypsennät pizzoja hiilloksella, aseta taikina folion päälle.
  5. Laita pizzan pohjalle pari ruokalusikallista tomaattikastiketta. Lisää pari nokaretta tuorejuustoa ja kala.
  6. Kypsennä pizzoja uunissa 12-15 minuuttia tai paista leiritulella kunnes taikina on kypsynyt ja täytteet saaneet hieman väriä.
  7. Viimeistele järvikala-tuorejuustopizza mustapippurilla, ruohosipulilla ja suolalla. Nauti!