Järvikala-tuorejuustopizza
Maista kesä lautasellasi! Tämä järvikala-tuorejuustopizza valmistuu helposti niin kotona kuin mökilläkin ja hurmaa taatusi koko seurueen. Tämän helpommaksi ei pizzan valmistaminen voi muuttua.
Ainekset
- 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
- Savustettua järvikalaa esim.ahven
- 1 purkki maustamatonta tuorejuustoa
- 1 nippu ruohosipulia (tai ruohosipulilla maustettua tuorejuustoa)
- 1 purkki tomaattikastiketta
- Mustapippuria
- Suolaa
Valmistus
Järvikala-tuorejuustopizza
- Laita uuni lämpenemään 180-200C asteeseen tai sytytä leirituli.
- Leikkaa ruohosipuli pieneksi silpuksi. Erota järvikalasta liha.
- Avaa Danerolles Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan repäisemällä etiketti pois siihen tarkoitetusta kohdasta.
- Pyöräytä taikina ulos purkista ja painele yksittäiset taikinakiekot ohuiksi pizzapohjiksi. Jos käytät uunia pizzojen kypsennykseen, levitä leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Jos kypsennät pizzoja hiilloksella, aseta taikina folion päälle.
- Laita pizzan pohjalle pari ruokalusikallista tomaattikastiketta. Lisää pari nokaretta tuorejuustoa ja kala.
- Kypsennä pizzoja uunissa 12-15 minuuttia tai paista leiritulella kunnes taikina on kypsynyt ja täytteet saaneet hieman väriä.
- Viimeistele järvikala-tuorejuustopizza mustapippurilla, ruohosipulilla ja suolalla. Nauti!