Suomi

Juustokakku

Tästä helpommaksi ei juustokakun valmistus voi mennä! Kakku sopii erinomaisesti punaisten marjojen ja hedelmien kanssa tarjoiltavaksi.

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • 1 dl vispikermaa
  • 200 g tuorejuustoa
  • 50 g sokeria
  • 2 kananmunaa
  • Marjoja ja hedelmiä

Valmistus

Juustokakku
  1. Esilämmitä uuni 180 °C asteeseen.
  2. Avaa Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä taikina työtasolle. Painele valmiit leikkuulinjat kevyesti kiinni ja kauli taikinaa hieman, jotta saat siitä riittävän ison yhtenäisen taikinapalan.
  3. Peitä kakkuvuoka taikinalla.
  4. Sekoita tuorejuusto, vispikerma, sokeri ja munat sileäksi seokseksi.
  5. Kaada seos kakkuvuokaan.
  6. Paista 30 – 40 minuuttia tai kunnes juustokakun täyte on hieman ottanut väriä pintaan.
  7. Anna kakun jäähtyä ja levitä marjat ja hedelmät kakun päälle. Halutessasi viimeistele esimerkiksi pähkinöillä tai suklaarouheella.