Suomi

Kanatäytteiset croissantit

Tee croissanteista astetta ruokaisampia tämän reseptin avulla! Kasvisversion saat vaihtamalla kanan esimerkiksi nyhtökauraan tai tofuun.

Resepti: @mummum.dk

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • 3 kanan rintapalaa
  • 1 tl currya
  • Suolaa/pippuria
  • 2 kevätsipulia
  • 30 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 200 g creme fraichea
  • 1 rkl majoneesia
  • 1 kananmuna voiteluun
  • Halutessasi pekonia ja/tai persiljaa viimeistelyyn

Valmistus

Kanatäytteiset croissantit
  1. Valmistat croissantit pakkauksen ohjeen mukaan ja aseta sivuun jäähtymään.
  2. Paista kanan rintapalat paistinpannulla kypsiksi, leikkaa pieniin paloihin ja anna jäähtyä.
  3. Pilko kevätsipulit ja aurinkokuivatut tomaatit.
  4. Tee kastike creme fraichesta, majoneesista ja mausteista.
  5. Sekoita keskenään kana, pilkotut kasvikset ja kastike.
  6. Leikkaa croissantit puoliksi ja täytä kanatäytteellä.
  7. Viimeistele halutessasi pilkotulla pekonilla ja persiljalla. Nauti!