Kanelikierteet vaniljakuorutuksella
Tästä ei leipominen helpommaksi muutu. Näitä pullia ei tarvitse edes voidella! Danerolles Crispy Cinnamon Swirl -tuoretaikinalla valmistat täydellisen pehmeät, mutta päältä rapeat kanelikierteet vaniljakuorutuksella. Vaniljakuorrute viimeistelee nämä syksyiset herkut!
Kuva ja resepti:Anni Paakkunainen
Ainekset
- 1 Danerolles Crispy Cinnamon Swirl -purkki
- 25 g voita (pehmeää)
- 2 rkl maitoa
- 2 dl tomusokeria
- 0,5 tl vanilja-aromia
Valmistus
Kanelikierteet vaniljakuorutuksella
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa Danerolles Crispy Cinnamon Swirl -purkki pakkaus ohjeiden mukaisesti: etsi etiketistä kohta, josta saat sen repäistyä irti ja pyöräytä taikina ulos pakkauksesta. Ota paketissa mukana oleva kanelisokeri -seos sivuun.
- Levitä taikina alustalle.
- Sekoita melkein sulanut voi paketin mukana tulevaan kanelisokeriin pienessä kulhossa.
- Levitä kanelisokerivoi taikinan päälle ja rullaa taikina kapeasta päästä.
- Leikkaa taikinarullasta kuusi kierrettä ja nosta ne pellille leivinpaperin päälle.
- Paista kanelikierteitä 180 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
- Valmista vaniljakuorrute: sekoita maito, tomusokeri ja vanilja-aromi kunnes seos on tasaista. Lisää tomusokeria tai maitoa ( jos seos on liian löysää tai liian tönkköä), jotta saat juuri oikean koostumuksen kuorrutteeseen.