Suomi
Piilota suodattimet

Kanelikierteet vaniljakuorutuksella

Tästä ei leipominen helpommaksi muutu. Näitä pullia ei tarvitse edes voidella! Danerolles Crispy Cinnamon Swirl -tuoretaikinalla valmistat täydellisen pehmeät, mutta päältä rapeat kanelikierteet vaniljakuorutuksella. Vaniljakuorrute viimeistelee nämä syksyiset herkut!

Kuva ja resepti:Anni Paakkunainen

Ainekset

Valmistus

Kanelikierteet vaniljakuorutuksella
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Danerolles Crispy Cinnamon Swirl -purkki pakkaus ohjeiden mukaisesti: etsi etiketistä kohta, josta saat sen repäistyä irti ja pyöräytä taikina ulos pakkauksesta. Ota paketissa mukana oleva kanelisokeri -seos sivuun.
  3. Levitä taikina alustalle.
  4. Sekoita melkein sulanut voi paketin mukana tulevaan kanelisokeriin pienessä kulhossa.
  5. Levitä kanelisokerivoi taikinan päälle ja rullaa taikina kapeasta päästä.
  6. Leikkaa taikinarullasta kuusi kierrettä ja nosta ne pellille leivinpaperin päälle.
  7. Paista kanelikierteitä 180 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  8. Valmista vaniljakuorrute: sekoita maito, tomusokeri ja vanilja-aromi kunnes seos on tasaista. Lisää tomusokeria tai maitoa ( jos seos on liian löysää tai liian tönkköä), jotta saat juuri oikean koostumuksen kuorrutteeseen.