Suomi
Piilota suodattimet

Karhunvatukka-ricotta croissantpannu

Brunssikattauksen kruunaa ricottajuuston ja karhunvatukoiden herkullinen yhdistelmä. Tämä mehevä karhunvatukka-ricotta croissantpannu on loistava tapa hyödyntää edellisenä päivänä paistetut croissantit.

Kuva ja resepti: Kriselda Mustonen/Yes Girl

Ainekset

Valmistus

Karhunvatukka-ricotta croissantpannu
 1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
 2. Avaa Danerolles Croissants Classic pakkaus repäisemällä etiketti irti siihen tarkoitetusta kohdasta. Tarkemman ohjeen voit katsoa täältä.
 3. Rullaa taikina auki työtasolle ja leikkaa se kuuteen kolmion muotoiseen palaan valmiita leikkuulinjoja pitkin. Rullaa taikina croissanteiksi leveästä päästä kapeaan päähän päin.
 4. Aseta croissantit leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja paista uunin keskitasolla 12-15 minuuttia tai kunnes croissantit ovat saaneet hieman väriä. Vinkki: tässä reseptissä edellispäivän croissantit toimivat mainiosti!
 5. Laske uunin lämpötila 175C asteeseen.
 6. Sekoita kulhossa kananmunat, kauramaito, vaahterasiirappi, vanilja ja kaneli.
 7. Revi croissantit kahtia ja pyöräytä munamaito-seoksessa.
 8. Asettele uunivuoan pohjalle puolet croissanteista. Lusikoi päälle ricottaa ja karhunvatukoita Vinkki: Murskaa marjat haarukalla! Asettele toinen kerros croissanteja, ricottaa ja karhunvatukoita.
 9. Kaada loput munamaito-sekoituksesta vuokaan ja laita päällimmäisten croissantien päälle voinokareet.
 10. Paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia.
 11. Viimeistele karhunvatukka-ricotta croissantpannu lopulla ricotta-juustolla ja karhunvatukoilla. Tarjoile vaahterasiirapin kera!