Suomi

Kasvis-spiraalipasteijat

Nämä spiraalipasteijat sopivat hyvin lounaaksi, välipalaksi tai keiton kanssa nautittavaksi.

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • 1 porkkana
  • 1 kesäkurpitsa
  • 100 g punaista pestoa
  • Voita muffinssivuokien voiteluun

Valmistus

Kasvis-spiraalipasteijat
  1. Esilämmitä uuni 180-200C asteeseen.
  2. Voitele muffinsivuuat kevyesti voilla.
  3. Käytä kuorimaveistä ja tee porkkanasta sekä kesäkurpitsasta ohuita suikaleita/lastuja.
  4. Kuullota porkkanasuikaleet kevyesti paistinpannulle.
  5. Avaa Croissant Classic -purkki pakkauksen ohjeenmukaan ja levitä taikina työtasolle. Kauli taikina yhdeksi tasaiseksi taikinalevyksija leikkaa se kuuten saman kokoiseen palaan.
  6. Tee jokaisen taikinapalan yhteen reunaan sahalaita haarukkaa käyttäen.
  7. Asettele taikinapalat muffinsivuokiin siten, että tuloksena syntyy pieniä taikinakuoria.
  8. Levitä punainen pesto taikinakuorien pohjaan ja sivuihin.
  9. Sijoita kesäkurpitsa- ja porkkanalastuja vuorotellen päällekkäin, rullaa ne ja laita rulla pystysuorassa punaisen peston päälle.
  10. Paista spiraalipasteijoita uunissa 12-15 minuutin ajan.