Suomi

Kasvis-spiraalipasteijat

Nämä kasvis-spiraalipasteijat sopivat hyvin lounaaksi, välipalaksi tai keiton kanssa nautittavaksi. Valmistukseen tarvitset muffinivuoan.

Ainekset

Valmistus

Kasvis-spiraalipasteijat
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
  2. Voitele muffinsivuuat kevyesti voilla.
  3. Käytä kuorimaveistä ja tee porkkanasta sekä kesäkurpitsasta ohuita suikaleita/lastuja.
  4. Kuullota porkkanasuikaleet kevyesti öljyssä paistinpannulle.
  5. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  6. Levitä taikina työtasolle ja kauli sitä kevyesti siten, että saat yhden tasaisen taikinalevyn. Leikkaa taikinalevy kuuteen saman kokoiseen palaan.
  7. Tee jokaisen taikinapalan yhteen reunaan sahalaita haarukkaa käyttäen.
  8. Asettele taikinapalat muffinsivuokiin siten, että tuloksena syntyy pieniä taikinakuoria.
  9. Levitä punainen pesto taikinakuorien pohjaan ja sivuihin.
  10. Sijoita kesäkurpitsa- ja porkkanalastuja vuorotellen päällekkäin, rullaa ne ja laita rulla pystysuorassa punaisen peston päälle.
  11. Paista kasvis-spiraalipasteijat uunissa 12-15 minuutin ajan tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
  12. Nauti sellaisenaan tai salaatin kanssa!