Kasvis-spiraalipasteijat
Nämä kasvis-spiraalipasteijat sopivat hyvin lounaaksi, välipalaksi tai keiton kanssa nautittavaksi. Valmistukseen tarvitset muffinivuoan.
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 1 porkkana
- 1 kesäkurpitsa
- 100 g punaista pestoa
- Voita muffinssivuokien voiteluun
- Öljyä vihannesten paistamiseen
Valmistus
Kasvis-spiraalipasteijat
- Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
- Voitele muffinsivuuat kevyesti voilla.
- Käytä kuorimaveistä ja tee porkkanasta sekä kesäkurpitsasta ohuita suikaleita/lastuja.
- Kuullota porkkanasuikaleet kevyesti öljyssä paistinpannulle.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Levitä taikina työtasolle ja kauli sitä kevyesti siten, että saat yhden tasaisen taikinalevyn. Leikkaa taikinalevy kuuteen saman kokoiseen palaan.
- Tee jokaisen taikinapalan yhteen reunaan sahalaita haarukkaa käyttäen.
- Asettele taikinapalat muffinsivuokiin siten, että tuloksena syntyy pieniä taikinakuoria.
- Levitä punainen pesto taikinakuorien pohjaan ja sivuihin.
- Sijoita kesäkurpitsa- ja porkkanalastuja vuorotellen päällekkäin, rullaa ne ja laita rulla pystysuorassa punaisen peston päälle.
- Paista kasvis-spiraalipasteijat uunissa 12-15 minuutin ajan tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.
- Nauti sellaisenaan tai salaatin kanssa!