
Korvapuustit pistaasipähkinöillä
Tämä herkullinen yhdistelmä vie kielen mennessään ja on helppo valmistaa! Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi näillä pistaasi ”solmuilla”.
Ainekset
- 1 Danerolles Cinnamon Swirls -purkki
- 25g voita
- 70g pistaasipähkinöitä
- Merisuolaa
Valmistus
Korvapuustit pistaasipähkinöillä
- Lämmitä uuni 180-200 asteeseen
- Rullaa taikina auki ja leikkaa se vertikaalisessa suunnassa puoliksi
- Leikkaa pähkinät pienemmiksi paloiksi (vinkki: aseta pähkinät keittiöpyyhkeelle/leivinpaperille, taittele ne sen sisälle ja murskaa kaulimella)
- Sekoita kaneli-sokeri ja sulatettu voi
- Levitä voi taikinan toiselle puolikkaalle ja ripottele päälle merisuola sekä pistaasipähkinät
- Aseta taikinan toinen puolikas toisen päälle ja paine ne yhteen. Leikkaa 6 palaan
- Pidä vasenta puolta sormiesi välissä ja pyöritä taikina oikealle toisella kädelläsi. Tee taikinasta solmu ja aseta uunipellille. Toista sama muille paloille
- Paista uunissa 15-18 minuuttia tai kunnes taikina on kullanruskeaa. Ripottele päälle pistaasipähkinöitä ja hieman merisuolaa