Suomi

Korvapuustit pistaasipähkinöillä

Tämä herkullinen yhdistelmä vie kielen mennessään ja on helppo valmistaa! Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi näillä  pistaasi ”solmuilla”.

Ainekset

  • 1 Danerolles Cinnamon Swirls -purkki
  • 25g voita
  • 70g pistaasipähkinöitä
  • Merisuolaa

Valmistus

Korvapuustit pistaasipähkinöillä
  1. Lämmitä uuni 180-200 asteeseen
  2. Rullaa taikina auki ja leikkaa se vertikaalisessa suunnassa puoliksi
  3. Leikkaa pähkinät pienemmiksi paloiksi (vinkki: aseta pähkinät keittiöpyyhkeelle/leivinpaperille, taittele ne sen sisälle ja murskaa kaulimella)
  4. Sekoita kaneli-sokeri ja sulatettu voi
  5. Levitä voi taikinan toiselle puolikkaalle ja ripottele päälle merisuola sekä pistaasipähkinät
  6. Aseta taikinan toinen puolikas toisen päälle ja paine ne yhteen. Leikkaa 6 palaan
  7. Pidä vasenta puolta sormiesi välissä ja pyöritä taikina oikealle toisella kädelläsi. Tee taikinasta solmu ja aseta uunipellille. Toista sama muille paloille
  8. Paista uunissa 15-18 minuuttia tai kunnes taikina on kullanruskeaa. Ripottele päälle pistaasipähkinöitä ja hieman merisuolaa