Suomi

Korvapuustit pistaasipähkinöillä

Tämä herkullinen yhdistelmä vie kielen mennessään ja on helppo valmistaa! Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi näillä  pistaasi ”solmuilla”. Korvapuustit pistaasipähkinöillä valmistat Danerolles tuoretaikinasta ja vain muutamasta muusta ainesosasta.

Ainekset

Valmistus

Korvapuustit pistaasipähkinöillä
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
  2. Avaa Danerolles Crispy Cinnamon Swirls -purkki pakkauksen ohjeen mukaan: etsi etiketistä kohta, josta saat repäistyä sen irti ja rullaa taikina ulos purkista.
  3. Leikkaa pähkinät pienemmiksi paloiksi (vinkki: aseta pähkinät keittiöpyyhkeelle/leivinpaperille, taittele ne sen sisälle ja murskaa kaulimella).
  4. Sekoita Danerolles Crispy Cinnamon Swirls -purkin mukana tullut kaneli-sokeri ja sulatettu voi.
  5. Levitä voi taikinan toiselle puolikkaalle ja ripottele päälle merisuola sekä murskatut pistaasipähkinät.
  6. Aseta taikinan toinen puolikas toisen päälle ja paine ne yhteen. Leikkaa 6 palaan.
  7. Pidä vasenta puolta sormiesi välissä ja pyöritä taikina oikealle toisella kädelläsi. Tee taikinasta solmu ja aseta uunipellille. Toista sama muille paloille.
  8. Paista uunissa 15-18 minuuttia tai kunnes taikina on kullanruskeaa.
  9. Viimeistele korvapuustit pistaasipähkinöillä ripottelemalla niiden päälle lisää pistaasipähkinöitä ja hieman merisuolaa.
  10. Nauti!