Korvapuustit pistaasipähkinöillä
Tämä herkullinen yhdistelmä vie kielen mennessään ja on helppo valmistaa! Hemmottele itseäsi ja läheisiäsi näillä pistaasi ”solmuilla”. Korvapuustit pistaasipähkinöillä valmistat Danerolles tuoretaikinasta ja vain muutamasta muusta ainesosasta.
Ainekset
- 1 Danerolles Cinnamon Swirls -purkki
- 25 g voita
- 70 g pistaasipähkinöitä
- Merisuolaa
Valmistus
Korvapuustit pistaasipähkinöillä
- Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
- Avaa Danerolles Crispy Cinnamon Swirls -purkki pakkauksen ohjeen mukaan: etsi etiketistä kohta, josta saat repäistyä sen irti ja rullaa taikina ulos purkista.
- Leikkaa pähkinät pienemmiksi paloiksi (vinkki: aseta pähkinät keittiöpyyhkeelle/leivinpaperille, taittele ne sen sisälle ja murskaa kaulimella).
- Sekoita Danerolles Crispy Cinnamon Swirls -purkin mukana tullut kaneli-sokeri ja sulatettu voi.
- Levitä voi taikinan toiselle puolikkaalle ja ripottele päälle merisuola sekä murskatut pistaasipähkinät.
- Aseta taikinan toinen puolikas toisen päälle ja paine ne yhteen. Leikkaa 6 palaan.
- Pidä vasenta puolta sormiesi välissä ja pyöritä taikina oikealle toisella kädelläsi. Tee taikinasta solmu ja aseta uunipellille. Toista sama muille paloille.
- Paista uunissa 15-18 minuuttia tai kunnes taikina on kullanruskeaa.
- Viimeistele korvapuustit pistaasipähkinöillä ripottelemalla niiden päälle lisää pistaasipähkinöitä ja hieman merisuolaa.
- Nauti!