Sara Parikan kuningatar-kinuskipiirakka
Sara Parikan kuningatar-kinuskipiirakka on helppo valmistaa ja maistuu taatusi koko perheelle! Piirakassa yhdistyvät makea kinuski ja raikkaat marjat. Resepti on helppo ja piirakan leivotaan voi hyvin ottaa mukaan myös perheen pienimmät.
Kuva ja resepti: Sara Parikka
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 2,5 dl kinuskikermaa
- 200 g tuorejuustoa (maku: kinuski)
- 200 g rahkaa (maku: kuningatar)
- 3 kananmunaa
- Marjoja (tuoreita tai pakaste)
Valmistus
Sara Parikan kuningatar-kinuskipiirakka
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa Danerolles Croissants Classic pakkaus repäisemällä etiketti irti siihen tarkoitetusta kohdasta. Tarkemman ohjeen voit katsoa täältä.
- Painele taikinassa olevat leikkuulinjat kevyesti kiinni ja levitä taikina piirakkavuokaan. Painele pohjaan haarukalla pieniä reikiä.
- Vaahdota kinuskikerma keskikokoisessa kulhossa.
- Sekoita vaahdon joukkoon kinuski-tuorejuusto ja kuningatarrahka. Lisää munat yksitellen, jatkuvasti sekoittaen.
- Kaada seos piirakkavuokaan taikinan päälle.
- Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes piirakan täyte on hieman ottanut väriä pintaan.
- Anna kakun jäähtyä ja siirrä jääkaappiin.
- Lisää piirakan päälle runsaasti marjoja ennen tarjoilua!