Laskiascroissantit
Laskiaiscroissantit ovat herkullinen ja helppo vaihtoehto perinteiselle laskiaispullalle. Vältät taikinan vaivaamisen, kun hyödynnät pullataikinan valmistuksen sijasta valmista Danerolles tuoretaikinaa. Vinkki: vaihda tavallinen kermavaahto kaura -tai soijakermavaahtoon saadaksesi reseptistä vegaanisen.
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 3 dl kermavaahtoa
- 6 rkl mansikkahilloa
- Tomusokeria viimeistelyyn
Valmistus
Laskiascroissantit
- Avaa Danerolles Croissants Classic pakkaus repäisemällä etiketti irti siihen tarkoitetusta kohdasta. Tarkemman ohjeen voit katsoa täältä.
- Rullaa taikina työtasolle ja leikkaa taikina 6 osaan valmiita leikkuulinjoja myöden. Rullaa taikinat croissantien muotoon.
- Paista 180C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia tai kunnes croissantit ovat saaneet kauniin kullanruskean värin.
- Ota valmiit croissantit uunista ja anna jäähtyä 5-10 minuuttia ennen halkaisemista.
- Croissanttien paistuessa vaahdota kermavaahto. Vinkki: vegaanisen version annoksesta saat valitsemalla esimerkiksi kaura -tai soijakerman.
- Halkaise croissantit puoliksi ja täytä valitsemallasi hillolla, viimeistele kermavaahdolla.
- Nauti laskiascroissantit talvella ulkoilun jälkeen!