Suomi

Laskiascroissantit

Laskiaiscroissantit ovat herkullinen ja helppo vaihtoehto perinteiselle laskiaispullalle. Vältät taikinan vaivaamisen, kun hyödynnät pullataikinan valmistuksen sijasta valmista Danerolles tuoretaikinaa. Vinkki: vaihda tavallinen kermavaahto kaura -tai soijakermavaahtoon saadaksesi reseptistä vegaanisen.

Ainekset

Valmistus

Laskiascroissantit
  1. Avaa Danerolles Croissants Classic pakkaus repäisemällä etiketti irti siihen tarkoitetusta kohdasta. Tarkemman ohjeen voit katsoa täältä.
  2. Rullaa taikina työtasolle ja leikkaa taikina 6 osaan valmiita leikkuulinjoja myöden. Rullaa taikinat croissantien muotoon.
  3. Paista 180C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia tai kunnes croissantit ovat saaneet kauniin kullanruskean värin.
  4. Ota valmiit croissantit uunista ja anna jäähtyä 5-10 minuuttia ennen halkaisemista.
  5. Croissanttien paistuessa vaahdota kermavaahto. Vinkki: vegaanisen version annoksesta saat valitsemalla esimerkiksi kaura -tai soijakerman.
  6. Halkaise croissantit puoliksi ja täytä valitsemallasi hillolla, viimeistele kermavaahdolla.
  7. Nauti laskiascroissantit talvella ulkoilun jälkeen!