Suomi

Laskiascroissant

Kaipaatko vaihtelua perinteiselle laskiaispullalle? Kokeile laskiascroissantteja!
Vinkki: vaihda tavallinen kermavaahto kaura -tai soijakermavaahtoon saadaksesi reseptistä vegaanisen.

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -pakkaus
  • 3 dl kermavaahtoa
  • 6 rkl mansikkahilloa
  • Tomusokeria viimeistelyyn

Valmistus

Laskiascroissant
  1. Avaa Danerolles Croissants Classic pakkaus repäisemällä etiketti irti siihen tarkoitetusta kohdasta. Tarkemman ohjeen voit katsoa täältä.
  2. Rullaa taikina työtasolle ja leikkaa taikina 6 osaan valmiita leikkuulinjoja myöden. Rullaa taikinat croissantien muotoon.
  3. Paista 180C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia tai kunnes croissantit ovat saaneet kauniin kullanruskean värin.
  4. Ota valmiit croissantit uunista ja anna jäähtyä 5-10 minuuttia ennen halkaisemista.
  5. Croissanttien paistuessa vaahdota kermavaahto. Vinkki: vegaanisen version annoksesta saat valitsemalla esimerkiksi kaura -tai soijakerman.
  6. Halkaise croissantit puoliksi ja täytä valitsemallasi hillolla, viimeistele kermavaahdolla.
  7. Nauti!