
Lohimuffinssit
Vaikuttaja Iida Åfeldt leipoi brunssipöytään kesäisiä herkkuja Danerolles -tuotteilla. Lohitäytteiset muffinssit sopivat erinomaisesti evääksi piknikille tai lounaalle salaatin kanssa tarjoiltavaksi.
Kuva ja resepti: Iida Åfeldt
Ainekset
- 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
- 200 g kaura/kasvi fraiche -kermaa
- 1 kannamuna
- 150 g kylmäsavulohta
- 2 kevätsipulia
- 1 paprika
- Tilliä
- Suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Lohimuffinssit
- Laita uuni lämpenemään 180C asteeseen.
- Avaa Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan. Aseta taikinakiekot työtasolle ja kaulitse niistä ohuita pyörylöitä.
- Paina taikinat muffinivuuan koloihin.
- Viipaloi lohi ohuiksi suikaleiksi, silppua paprika, sipuli ja tilli.
- Sekoita kaurafraiche, kananmuna, lohi, paprika, sipuli, tilli ja mausteet yhteen.
- Lusikoi täytettä muffinsseihin ja paista uunissa noin 20 minuuttia
- Irrota vuoista ja tarjoile heti!