Suomi

Lohimuffinssit

Vaikuttaja Iida Åfeldt leipoi brunssipöytään kesäisiä herkkuja Danerolles -tuotteilla. Lohitäytteiset muffinssit sopivat erinomaisesti evääksi piknikille tai lounaalle salaatin kanssa tarjoiltavaksi.
Kuva ja resepti: Iida Åfeldt

Ainekset

  • 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
  • 200 g kaura/kasvi fraiche -kermaa
  • 1 kannamuna
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 2 kevätsipulia
  • 1 paprika
  • Tilliä
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistus

Lohimuffinssit
  1. Laita uuni lämpenemään 180C asteeseen. 
  2. Avaa Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan. Aseta taikinakiekot työtasolle ja kaulitse niistä ohuita pyörylöitä.
  3. Paina taikinat muffinivuuan koloihin.
  4. Viipaloi lohi ohuiksi suikaleiksi, silppua paprika, sipuli ja tilli.
  5. Sekoita kaurafraiche, kananmuna, lohi, paprika, sipuli, tilli ja mausteet yhteen.
  6. Lusikoi täytettä muffinsseihin ja paista uunissa noin 20 minuuttia
  7. Irrota vuoista ja tarjoile heti!