Suomi

Lohitäytteiset muffinssit

Vaikuttaja Iida Åfeldt leipoi brunssipöytään kesäisiä herkkuja Danerolles -tuotteilla. Lohitäytteiset muffinssit sopivat erinomaisesti evääksi piknikille tai lounaalle salaatin kanssa tarjoiltavaksi. Valmistukseen tarvitset muffinivuokia.

Kuva ja resepti: Iida Åfeldt

Ainekset

  • 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
  • 200 g kaura/kasvi fraiche -kermaa
  • 1 kannamuna
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 2 kevätsipulia
  • 1 paprika
  • Tilliä
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistus

Lohitäytteiset muffinssit
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen. 
  2. Avaa Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan etsimällä etiketistä kohta, josta saat repäistyä sen irti.
  3. Aseta taikinat työtasolle ja kaulitse/painele niitä hieman ohuemmiksi.
  4. Paina taikinat muffinivuokaan.
  5. Viipaloi lohi ohuiksi suikaleiksi, silppua paprika, sipuli ja tilli.
  6. Sekoita kulhossa kaurafraiche, kananmuna, lohi, paprika, sipuli, tilli ja mausteet yhteen.
  7. Lusikoi täytettä muffinsseihin ja paista uunissa noin 20 minuuttia
  8. Irrota muffinit pois vuosta ja tarjoile lohitäytteiset muffinssit heti!