Lohitäytteiset muffinssit
Vaikuttaja Iida Åfeldt leipoi brunssipöytään kesäisiä herkkuja Danerolles -tuotteilla. Lohitäytteiset muffinssit sopivat erinomaisesti evääksi piknikille tai lounaalle salaatin kanssa tarjoiltavaksi. Valmistukseen tarvitset muffinivuokia.
Kuva ja resepti: Iida Åfeldt
Ainekset
- 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
- 200 g kaura/kasvi fraiche -kermaa
- 1 kannamuna
- 150 g kylmäsavulohta
- 2 kevätsipulia
- 1 paprika
- Tilliä
- Suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Lohitäytteiset muffinssit
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan etsimällä etiketistä kohta, josta saat repäistyä sen irti.
- Aseta taikinat työtasolle ja kaulitse/painele niitä hieman ohuemmiksi.
- Paina taikinat muffinivuokaan.
- Viipaloi lohi ohuiksi suikaleiksi, silppua paprika, sipuli ja tilli.
- Sekoita kulhossa kaurafraiche, kananmuna, lohi, paprika, sipuli, tilli ja mausteet yhteen.
- Lusikoi täytettä muffinsseihin ja paista uunissa noin 20 minuuttia
- Irrota muffinit pois vuosta ja tarjoile lohitäytteiset muffinssit heti!