Mämmicroissant
Mitä tulisi jos yhdistäisi mämmin ja croissantit? Se selviää, kun valmistat näitä herkullisia mämmicroissantteja!
Ainekset
- 1 Danerolles Croissant Classic -purkki
- 1 Mascarpone -paketti (á 250g)
- 1 pieni Mämmi -paketti (á 250g)
- 1 rkl vanilja-aromia
- 2 rkl tomusokeria
- Kananmunaa (croissanttien voiteluun)
Valmistus
Mämmicroissant
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä taikina työtasolle ja leikkaa se valmiita leikkuulinjoja pitkin kolmioiksi.
- Rullaa taikina kolmion leveämmästä päästä kapeampaan ja nosta uunipellille. Voitele kananmunalla.
- Paista croissantteja uunin keskitasolla 12-15 minuuttia tai kunnes taikina on saanut kauniin ruskean värin.
- Croissanttien ollessa uunissa valmista täyte: vatkaa kevyesti kulhossa mascarpone ja mämmi, lisää vanilja-aromi ja tomusokeri (huom. tomusokeria voi laittaa oman maun mukaan).
- Anna valmiiden croissanttien jäähtyä hetki ja leikkaa ne sen jälkeen keskeltä vaakasuunnassa.
- Siirrä täyte pursotinpussiin ja pursota täytettä jokaisen croissantin sisään. Halutessasi voit ripotella päälle tomusokeria.
- Nauti heti!