Suomi
Piilota suodattimet

Mämmicroissant

Mitä tulisi jos yhdistäisi mämmin ja croissantit?  Se selviää, kun valmistat näitä herkullisia mämmicroissantteja!

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissant Classic -purkki
  • 1 Mascarpone -paketti (á 250g)
  • 1 pieni Mämmi -paketti (á 250g)
  • 1 rkl vanilja-aromia
  • 2 rkl tomusokeria
  • Kananmunaa (croissanttien voiteluun)

Valmistus

Mämmicroissant
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä taikina työtasolle ja leikkaa se valmiita leikkuulinjoja pitkin kolmioiksi.
  3. Rullaa taikina kolmion leveämmästä päästä kapeampaan ja nosta uunipellille. Voitele kananmunalla.
  4. Paista croissantteja uunin keskitasolla 12-15 minuuttia tai kunnes taikina on saanut kauniin ruskean värin.
  5. Croissanttien ollessa uunissa valmista täyte: vatkaa kevyesti kulhossa mascarpone ja mämmi, lisää vanilja-aromi ja tomusokeri (huom. tomusokeria voi laittaa oman maun mukaan).
  6. Anna valmiiden croissanttien jäähtyä hetki ja leikkaa ne sen jälkeen keskeltä vaakasuunnassa.
  7. Siirrä täyte pursotinpussiin ja pursota täytettä jokaisen croissantin sisään. Halutessasi voit ripotella päälle tomusokeria.
  8. Nauti heti!