Suomi

Marjaisat pullat

Kotitekoisen hillon valmistaminen on yllättävän helppoa ja sen maku on mitä parhain. Tarjoile näitä marjaisia pullia teen kera. Nauti!

Resepti: @amillionmiless

Ainekset

  • 2 Danerolles Croissant Classic -purkkia
  • 225 g jäisiä marjoja (tai valmista hilloa)
  • 2 rkl hunajaa
  • 1/2 tl vaniljasokeri (tai jauhe)
  • 3 rkl chian siemeniä
  • 1/2 dl vettä

Valmistus

Marjaisat pullat

Hillo

  1. Aloita hillon valmistaminen laittamalla marjat, hunaja ja vesi kattilaan ja kiehauta hiljalleen. Anna seoksen hautua muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen muussaa marjoja hieman.
  2. Lisää chian siemenet ja aseta hillo sivuun jäähtymään. Hillo on valmis, kun chian siemenet ovat turvonneet ja imeneet ylimääräisen nesteen itseensä. Tähän kuluu noin 30-60 minuuttia.
  3. Säilö ylimääräinen hillo jääkaapissa, ilmatiivissä astiassa.

Pullat

  1. Avaa Croissant Classic -purkki, rullaa taikina ulos ja paina valmiit leikkuurajat yhteen.
  2. Levitä ohut kerros hilloa ja varoen rullaa taikina takaisin kiinni. Leikkaa taikina 6 ohueen siivuun ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellillä.
  3. Paista pullia 180 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat kevyesti ruskistuneet. Nauti teen kera.