Mausteinen kanapiirakka
Tämä mausteinen kanapiirakka sopii niin pääruuaksi kuin naposteltavaksi. Kasvisversion saat korvaamalla kanan esimerkiksi Nyhtökauralla.
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 100 g tomaattikastiketta
- 200 g broilerin filee
- 1 punasipuli
- 1 keltainen paprika
- 2 rkl chilikastiketta
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 valkosipulinkynsi
- Oliiviöljyä paistamiseen
Valmistus
Mausteinen kanapiirakka
- Kuumenna uuni 180C asteeseen.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Levitä taikina auki työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen.
- Kaulitse taikinaa niin, että saat yhden ison taikinalevyn ja siirrä se leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Tee taikinaan haarukalla pieniä reikiä.
- Levitä tomaattikastike taikinalle ja siirrä sivuun odottamaan.
- Leikkaa broilerin filee pieniksi paloiksi, paista palat oliiviöljyssä ja lisää chilikastike, hunaja, soijakastike ja valkosipuli noin 5 minuutin jälkeen. Anna kastikkeen paksuuntua hieman.
- Leikkaa paprika ja sipuli suikaleiksi.
- Täytä taikina kasviksilla ja kanakastikkeella.
- Paista mausteinen kanapiirakka uunin keskitasolla 25-30 minuuttia.
- Halutessasi voit koristella piirakan esimerkiksi tuoreella rucolalla ennen tarjoilua!