Suomi

Mini-makkarapasteijat

Pasteijoiden tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tämä suolainen naposteltava sopii loistavasti illanistujaisiin.

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Party Mini’s -purkki
  • 100g jauhelihaa
  • 1 pieni sipuli
  • Jauhelihamaustetta
  • 4 ruokalusikallista currykastiketta tai ketsuppia
  • 1 kananmuna

Valmistus

Mini-makkarapasteijat
  1. Lämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Croissant Party Mini’s -purkki pakkauksen ohjeen mukaan, avaa taikinarulla ja leikkaa pystyviivoja myöten. Paina vaakatasossa menevät leikkuulinjat yhteen niin, että saat 12 nelikulmaista taikinanpalaa.
  3. Leikkaa sipuli pieniksi paloiksi.
  4. Sekoita leikattu sipuli, jauheliha, puolet kananmunasta ja jauhelihamauste keskenään. Muotoile 12 pientä makkaraa.
  5. Levitä currykastiketta tai ketsuppia taikinanpaloille, laita makkara keskellä taikinaa (niin että makkaran päät tulevat vähän ulos kummaltakin puolelta), ja rullaa taikina.
  6. Laita makkarapasteijat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  7. Voitel pasteijat kananmunan lopulla.
  8. Paista pasteijoita uunissa 10-15 minuuttia tai kunnes jauheliha on kypsynyt.