Suomi

Mustikkacroissantit

Mustikoilla täytetty croissantti on mitä ihanin herkku vaikkapa rauhallisen brunssin yhteyteen. Viimeistele mustikkacroissantit rapeilla mantelilastuilla ja herkuttele!

Ainekset

Valmistus

Mustikkacroissantit
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  3. Levitä taikina työtasolle.
  4. Leikkaa taikina valmiita leikkauslinjoja pitkin niin, että saat 6 kolmiomaista palaa.
  5. Laita jokaisen yksittäisen taikinapalan päälle mustikoita ja  rullaa ne kiinni. Taivuta kroissantin päitä hiukan saavuttaaksesi tyypillisen voisarven muodon.
  6. Voitele croissantit vatkatulla kananmunalla saadaksesi niiden pintaan kiillon.
  7. Viimeistele mustikkacroissantit ripottelemalle niiden pintaan sokeria ja mantelilastuja.
  8. Paista mustikkacroissantteja uunin keskitasolla 12-15 minuuttia.
  9. Nauti!