Mustikkacroissantit
Mustikoilla täytetty croissantti on mitä ihanin herkku vaikkapa rauhallisen brunssin yhteyteen. Viimeistele mustikkacroissantit rapeilla mantelilastuilla ja herkuttele!
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- Kourallinen tuoreita mustikoita
- 1 kananmuna voiteluun
- Lusikallinen hienoa sokeria
- Mantelilastuja
Valmistus
Mustikkacroissantit
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Levitä taikina työtasolle.
- Leikkaa taikina valmiita leikkauslinjoja pitkin niin, että saat 6 kolmiomaista palaa.
- Laita jokaisen yksittäisen taikinapalan päälle mustikoita ja rullaa ne kiinni. Taivuta kroissantin päitä hiukan saavuttaaksesi tyypillisen voisarven muodon.
- Voitele croissantit vatkatulla kananmunalla saadaksesi niiden pintaan kiillon.
- Viimeistele mustikkacroissantit ripottelemalle niiden pintaan sokeria ja mantelilastuja.
- Paista mustikkacroissantteja uunin keskitasolla 12-15 minuuttia.
- Nauti!