Suomi

Mustikkacroissantit

Mustikoilla täytetty croissantti on mitä ihanin herkku vaikkapa rauhallisen brunssin yhteyteen. Lisää hiukan rapeita mantelilastuja ja herkuttele.

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • Kourallinen tuoreita mustikoita
  • 1 kananmuna voiteluun
  • Lusikallinen hienoa sokeria
  • Mantelilastuja

Valmistus

Mustikkacroissantit
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Croissant Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä taikina työtasolle.
  3. Leikkaa taikina valmiita leikkauslinjoja pitkin niin, että saat 6 kolmiomaista palaa.
  4. Laita jokaisen yksittäisen taikinapalan päälle mustikoita ja  rullaa ne kiinni. Taivuta kroissantin päitä hiukan saavuttaaksesi tyypillisen voisarven muodon.
  5. Voitele croissantit vatkatulla kananmunalla saadaksesi niiden pintaan kiillon.
  6. Ripottele croissanteille hiukan sokeria ja mantelilastuja.
  7. Paista pakkauksen ohjeen mukaisesti 12-15 minuuttia ja nauti!