Suomi

Nakkipiilot

Lastenkutsujen klassikko nakkipiilot valmistuu Danerolles Croissants Classicista! Helppo ja nopea resepti, jonka valmistukseen voit ottaa mukaan myös perheen pienimmät.

Ainekset

Valmistus

Nakkipiilot
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  3. Levitä taikina työtasolle ja erottele valmiiden leikkuulinjojen mukaan taikinasta 6 palaa.
  4. Aseta jokaiselle taikinalle nakki ja rullaa taikina sen jälkeen croissantin muotoon.
  5. Voitele jokainen croissant kananmunalla saadaksesi niiden pintaan kauniin kiillon.
  6. Paista croissantteja uunin keskitasolla 12-15 minuuttia tai kunnes croissantit ovat saaneet hieman väriä.
  7. Ripottele päälle seesaminsiemeniä.
  8. Tarjoile nakkipiilot naposteltavana lastenkutsuilla tai muissa juhlissa.