Suomi

Nopea bostonkakku

Tämä nopea bostonkakku on helppo valmistaa ja voit hyödyntää siihen mitä tahansa suosikki marjojasi. Tarvitset valmistamiseen irtopohjavuoan.

Resepti ja kuva : Hanna Gullichsen

Ainekset

Valmistus

Nopea bostonkakku
  1. Esilämmitä uuni 175C asteeseen
  2. Pingota leivinpaperi irtovuoan pohjan ja reunan väliin ja voitele vuoka.
  3. Avaa Danerolles Crispy Cinnamon Swirl -purkit pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä taikinat työtasolle.
  4. Kaada pakkauksessa mukana oleva kaneliseos kulhoon, lisää vaahterasiirappi, sokeri ja puolukat, sekoita.
  5. Voitele taikinalevyt ohuesti sulatetulla voilla. Levitä puolukkaseos tasaisesti taikinoiden keskiosaan ja kääri taikinat pitkittäin siten, että saat pitkän taikinapötkön ja leikkaa se noin 4 cm pituisiksi paloiksi.
  6. Asettele taikinapalat irtovuoan keskeltä alkaen tiiviiksi ryhmäksi. Riippuen vuoan koosta tarvitset tähän 2-3 pakkauksen taikinaa.
  7. Ripottele kakun päälle hienoa sokeria.
  8. Paista 175C asteisessa uunissa noin 30 minuutin ajan, kunnes kakku alkaa saada kauniin ruskean pinnan.
  9. Irrota nopea bostonkakku hieman jäähtyneestä vuoasta reuna ja aseta kakku tarjoilualustalle, ripottele tomusokeria kakun ylle.
  10. Nauti kakku irrotamalla taikinanpalat yksitellen!