Nopea bostonkakku
Tämä nopea bostonkakku on helppo valmistaa ja voit hyödyntää siihen mitä tahansa suosikki marjojasi. Tarvitset valmistamiseen irtopohjavuoan.
Resepti ja kuva : Hanna Gullichsen
Ainekset
- 2-3 Danerolles Crispy Cinnamon Swirls -purkkia
- 100 g pakastepuolukoita (tai muita marjoja)
- 1/2 dl sokeria
- 3 rkl vaahterasiirappia
- 2 rkl voita voiteluun
Valmistus
Nopea bostonkakku
- Esilämmitä uuni 175C asteeseen
- Pingota leivinpaperi irtovuoan pohjan ja reunan väliin ja voitele vuoka.
- Avaa Danerolles Crispy Cinnamon Swirl -purkit pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä taikinat työtasolle.
- Kaada pakkauksessa mukana oleva kaneliseos kulhoon, lisää vaahterasiirappi, sokeri ja puolukat, sekoita.
- Voitele taikinalevyt ohuesti sulatetulla voilla. Levitä puolukkaseos tasaisesti taikinoiden keskiosaan ja kääri taikinat pitkittäin siten, että saat pitkän taikinapötkön ja leikkaa se noin 4 cm pituisiksi paloiksi.
- Asettele taikinapalat irtovuoan keskeltä alkaen tiiviiksi ryhmäksi. Riippuen vuoan koosta tarvitset tähän 2-3 pakkauksen taikinaa.
- Ripottele kakun päälle hienoa sokeria.
- Paista 175C asteisessa uunissa noin 30 minuutin ajan, kunnes kakku alkaa saada kauniin ruskean pinnan.
- Irrota nopea bostonkakku hieman jäähtyneestä vuoasta reuna ja aseta kakku tarjoilualustalle, ripottele tomusokeria kakun ylle.
- Nauti kakku irrotamalla taikinanpalat yksitellen!