Suomi

Nyhtöleipä lihapullilla

Nyhtöleipä lihapullilla on loistava tarjoiltava erilaisiin juhliin ja illanistujaisiin. Kokeile rohkeasti erilaisia täytteitä ja halutessasi kasvisversion voit korvata lihapullat esimerkiksi falafeleilla.

Ainekset

Valmistus

Nyhtöleipä lihapullilla
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
  2. Avaa Danerolles Mini Pizza -purkki pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä taikinakiekot työtasolle.
  3. Taputtele/painele kevyesti jokaisen taikinapalan keskiosa ohueksi.
  4. Täytä pizzapohjien keskiosat lihapullilla.
  5. Asettele kaikki taikinapalat uunipellille vieretysten, ympyrän muotoon ja nipistä ne reunoista kiinni toisiinsa.
  6. Lisää juustoraaste (tai mozzarellan palaset) lihapullien ympärille.
  7. Ripottele päälle oreganoa.
  8. Paista uunin keskitasossa 12-15 minuuttia.
  9. Pizzojen ollessa uunissa lämmitä tomaattikastike pienessä kulhossa ja aseta kulho pizzojen keskelle ja käytä sitä dippikastikkeena valmiille pizzoille.