Suomi

Nyhtöleipä lihapullilla

Nyhtöleipä on loistava tarjoiltava erilaisiin juhliin ja illanistujaisiin. Kokeile rohkeasti erilaisia täytteitä!

Ainekset

  • 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
  • Valmiita lihapullia (8kpl)
  • Juustoraastetta (tai mozzarellaa)
  • Oreganoa ja basilikaa
  • Tomaattikastiketta

Valmistus

Nyhtöleipä lihapullilla
  1. Esilämmitä uuni 180-200 asteeseen
  2. Avaa Danerolles Mini Pizza -pakkaus ja taputtele jokaisen taikinapalan keskiosa ohueksi
  3. Täytä pizzapohjien keskiosat lihapullilla
  4. Asettele kaikki taikinapalat vieretysten, ympyrän muotoon ja nipistä ne reunoista kiinni toisiinsa
  5. Lisää juustoraaste (tai mozzarellan palaset) lihapullien ympärille
  6. Ripottele päälle oreganoa
  7. Paista uunin keskitasossa 12-15 minuuttia
  8. Pizzojen ollessa uunissa lämmitä tomaattikastike pienessä kulhossa ja aseta kulho pizzojen keskelle ja käytä sitä dippikastikkeena valmiille pizzoille