Nyhtöleipä lihapullilla
Nyhtöleipä lihapullilla on loistava tarjoiltava erilaisiin juhliin ja illanistujaisiin. Kokeile rohkeasti erilaisia täytteitä ja halutessasi kasvisversion voit korvata lihapullat esimerkiksi falafeleilla.
Ainekset
- 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
- Valmiita lihapullia (8kpl)
- Juustoraastetta (tai mozzarellaa)
- Oreganoa ja basilikaa
- Tomaattikastiketta
Valmistus
Nyhtöleipä lihapullilla
- Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
- Avaa Danerolles Mini Pizza -purkki pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä taikinakiekot työtasolle.
- Taputtele/painele kevyesti jokaisen taikinapalan keskiosa ohueksi.
- Täytä pizzapohjien keskiosat lihapullilla.
- Asettele kaikki taikinapalat uunipellille vieretysten, ympyrän muotoon ja nipistä ne reunoista kiinni toisiinsa.
- Lisää juustoraaste (tai mozzarellan palaset) lihapullien ympärille.
- Ripottele päälle oreganoa.
- Paista uunin keskitasossa 12-15 minuuttia.
- Pizzojen ollessa uunissa lämmitä tomaattikastike pienessä kulhossa ja aseta kulho pizzojen keskelle ja käytä sitä dippikastikkeena valmiille pizzoille.